Makina Mühendisi Yada Teknisyeni Olan Bir Arkadaş

Arkadaşlar Bir çizimim Var Ancak Danışmam Gereken Bir Kaç şeyim Olacak Benzin Göstergesi şeması

Deneyimli arkadaşlar epeyce var bu sitede, sen şemayı ve sorunu yayınla...

Başka konuya yazmış arkadaş; büyük ihtimal şamandra ve ibre arasındaki mekanizmayı merak ediyor.

Arkadaş geri gelene kadar biz cevabı hazırlayalım (forumda bir devrim :mrgreen:)

sorum şu benzin depo kapağı şeklinde bir yakıt göstergesi düşündüm bunun mekanızmasını çizdim ama buraya ekleyemedim aders falan birşey istiyor anlayamadım bu konuda bana yardım ederseniz en kısa zamanda paint çizimi sizinle burda paylaşırım ben çizimden çok anlamam hata varsada kusura bakmayın sadece veteriner hekim olarak elimden bu geldi saygılarımla

http://imageshack.us/
bu adresten göz at de resmi seçtikden sonra host it de yüklendikten sonra remin altındaki kutucuklarda adresler yazcak 2. adresi kopyala ve buraya yapıştır
bakalım neymiş :wiinkk:

resmi gönderiyorum olur yada oomazının tartışmak için ekliyorum saçma ise zamanınıızı aldığım için kusura bakmayın saygılarımla

motorlarinbenznkapaisu2.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi güzelde ne faydası olacak? Benim kullandığım motosiklette zaten benzin göstergesi var. Ayrıca depo kapağı sele altında gözümün önünde değil..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Editörümüz son nokayı koymuş bunun üstüne teşekkür edilir anca.

benzın samandırası

arkadasım bahsettıgın tıp benzın samandırası,1972 modelden 1977 modele kadar olan 190-200-220 mercedes lerde var,hurdacılardan temın edebılırsın,tabıı ustunde benzın gostergesı yok onada bırsey yapılır.(uzun suredır yapmayı dusunuyorum depomu bozmak ıstemedım cıkma bır depo bulursam yapacagım)

Bır bılgıde aktarayım bılenler vardır ama bılmıyende vardır. samandıranın tup olma nedenı: bır cok aracta samandıra rezıstans,tel ve pls tupten olusur bu tıp samandıralarda aracın konumuna gore benzın gostergesı farklılık goesterır (yokus assagı baska yokus yukarı baska gıbı) tup olursa boyle bır sorun olmuyor.saygılar..

anladığım kadarıyla sapması olmayan, optimizasyonu yapıldığında %100 doğru göstericek bi benzin göstergesi olucak..
yaşım tutmadığından eski mercedes göstergeleri bilmiyorum tabi..

yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim benimkisi sadece fikirdi bunu daha önce görmediğim için böyle bir şey yapma gereği duydum bu arada resimleri görünen depo kapağı nereden alınır ve her motora uyar mıbisan roadstar gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar