tarzan rıfkı kullanıcısının son içeriği

1. T

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

1740407581 ben kuryenin canı 3 liralık bir lahmacundan daha değerlidir diyorum sen burda embesilce zeka özürlü yazılar yazıyorsun sen hayırdır ??? mantığa bak aq kar yağınca çöp dökmüyormusun 🤣 evet evet yağınca yağmur evde çöple yatıyorum. ben allahın karında lahmacun yenicek bir durumun...
  2. T

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

yönlendirme yapmadım olmuş olana yorum yaptım.zaten o kafayla şu lafımla o işe yönelicek varsa buyursun :) allah yardımcısı olsun:) 1740406825 sen daha nerede yaşadığını öğren ondan sonra gel yorum yap.gerçekten bilmiyorsan sana allah şifa versin azıcık gazete okumanı arada bir haber...
  3. T

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

🤣 🤣 cahill takımı git polise şikayet et demiş🤣 bana sanki lüxsemburg yaşıyorlar da polis gelicek ters kelepçe adam ezmeye teşebbüsten yargılanıcak sanan insanlar hala var bu ülkede:) adam gelir sizi ezer bacaklarınızı kırar göz göre göre kaçar plakası belli olmasına rağmen evine yazı gelir...
  4. T

Boykot Ediyor musunuz

adam kabe nin karşısına starbucks açmış açtırmış :) tabi ülkeye dönersek evet ülkerin hiç bir ürününü almam,kolaya para vermem ama arada içerim menü vs de kızılay sodası almam,cappy markasını ölsem almam,nane kekik acı baharat vs markayı hatırlayamadım paketi kırmızı olan almam,totalden benzin...
  5. T

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

asfalt kalitesi eğer tüm sokak caddelerde standart olucaksa abs yasaklansın millet frene basmayı öğrensin.öyle bir dünya olmadığı için heleki 250cc ve üzerine abs şart.200 ile giderken düşünmeden frene basmak güzel bir duygu.ama bazı abs sistemleri gerçekten kazaya sebebiyet veriyor mesela mt07...
  6. T

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

ben vermem verenede ana bacı söverim ama eğer o kurye olsaydım nasıl düşünürdüm bilemiyorum hiç öyle çalışmadım.ben yağmur varsa bile sipariş vermiyorum eve.bunun verilir verilmez diye kimseye bırakılmaması gerekir devlet diye bir kuruluş var 2 tekere sahip bir araç karda gidemez.yapıcakları...
  7. T

PPF mi Pasta cila mi?

sadece depo kaplatıcaksın zaten diğer yerler için harcanan para ve zaman israf.ben her motor aldığımda ekran ve depoyu kaplatırım kafam rahat eder.tabi kaplatırım ama o depo metal ise.plastik ise yine kaplatmam pek bir anlamı yok.metal depo araba gibi işte kolay çizilir ama tabi buna pasta cila...
  8. T

2025 Motosiklet fiyat zamları

2025 modeller için geçerli bir vergi sistemi başlıyor bildiğim kadarıyla.yani 2023 24 modellerden alabiliceğiniz son model yılı olucak.honda aynı listeyi yine koymuş zam yapmamış yani 2025 modelleri bekliyorlar yeni zam miktarı için.yamahada da olmaz yine 2025 modeller listede yok 2024 bitirmece...
  9. T

Motosiklet yükseltme hk., 650F alınır mı?

650f alırken bir sıkıntı var ama 2.el sr450 alırken yok yani hiç bir sorun 🤣 🤣 iyimiş hocam. şu belli bir bütçeye alınacak tek motor hala varsa cbr500r dır.para varsa hiç düşünmeyin hemen şu an çıkıp cbr500 alın geçin.illede 4 silindir derseniz zaten adres belli xj6 yada 650f r vs.
  10. T

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

muhtemelen dik oturma tarzı ve yüksek hız birleşiyor paraşüt etkisi oluyor yani ön taraf hafifleşiyor.150 den sonra yatmanız gerek motora yoksa tehlikeli olur ben 220 falanda yapıyorum hiç bir güvensizlik görmedim yaşamadım.dunlop lastikli seri benim hemde.o lastiklede gerçi çok kötü bir an...
  11. T

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

hocam hala firma diyorsun bunu sen devlete söyliceksin.yaz cimere şikayetini bildir.firma ile alakalı bir durum değil adam kayıt sistemini 2024 modellere kapatmış bu.hükümete söyleniceksin firmaya değil.vergiyi alırken alıyor ama kullanmana izin vermiyor :) öyle bir kafa yani klasik
  12. T

şimdi onaylamamak diye bir durum yok.adam diyorki euro5 motorları belli bir adete kadar belli bir süre satabilirsin zaten diyor.ama diyorki 1 ocakta bu motorları plakalandırıcaksın diyor.bazı firmalar bu topa hiç girmedi aprillia grubu hepsini plakalandırdı hazır bir şekilde şu an satılık...
  13. T

1 şubat minumum açılır.oda hafta sonuna geliyor 3 4 şubatta sistem devreye girer.devreye girmesi demek motor zammı demek zaten vergi zammı demek.güzel heyecanlar sinir olucak bir durum yok hazza doyarsın var ama süremiyorsun güzel dert :) bende 40 gün yatırmıştım 0km mt09u kafayı yiyordum kaçak...
  14. T

Korlas'ın yeni fiyatları Motopixel TV çekilişiyle mi belirlenmiş?

o zaman en çok bu 125cc motor grubunu vuran bir vergi olucak öyle söyleniyordu zaten.diğer üst cc motorlar için yüzde10 luk bir zam gelicek buradan anladığım zaten onların fiyatı belli.japon markalarıda buna dahil diyebiliyorum ama o listede daha enteresan bir yüzde var.hesap yapmaktan sıkıldım...
  15. T

Korlas'ın yeni fiyatları Motopixel TV çekilişiyle mi belirlenmiş?

işte bundan bahsediyorum bu gelicek olan yeni vergi zam miktarını kimse bilmezken korlas bey nereden biliyor da bu zam miktarını yansıtıyor? 1 şubatta akmı karamı görücez yüzdesini ne olduğunu.ben bayilerle konuştum 2025 ler gerçekten zamlı olucak diye bir beklentileri var.orta üst segment z900...

Yeni mesajlar