tarikcapar kullanıcısının son içeriği

1. tarikcapar

Honda CBF 250 ye Yan çanta Demiri yaptırmak

Merhaba Arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi Honda CBF 250 ye Yan çanta Demiri yaptırmak istiyorum. İstanbul'dayım. Nereye kime gideyim ? Kİm uğraşır :) 1759760919 Minnoş kalbim pıt :cry:
  2. tarikcapar

Motosiklet taşıma kapasitesi hk.

195kg yükünüz makinenin gücüne göre evet fazla. Ama bu 150kg sınır sadece makine için değil, sürüş güvenliği içinde konuyor... Ani hareketlerden ( ani hızlanma, yvaşlama, kasislere hızlı veya frende girme gibi) kaçınırsanız motorunuz sorun çıkarmayacaktır. Sadece tehlikeli bir andan sizi...
  3. tarikcapar

su soğutma ve yağ soğutma farkını bilen atlasın içeri.

CBF250 kullanıyorum, yağ soğutmalı motorum, Yazın 40 derece sıcakta uzun yolda bariz bir performans kaybı hissediyorum, akşam serinliğinde yola çıkınca öyle bir sorun olmuyor. Yazın aşırı değişken sıcaklıklar yüzünden yağ daha çabuk bozuluyor... yazın 2000km de değiştiriyotum kışın 2500...
  4. tarikcapar

Kullandığınız En Sağlam Motosiklet Nedir?

2006 model CBF 250. 19 yaşında 3 yıldır benimle. Uzun yola çıkacağım zaman yağını kontrol ederim, Zincir gerginlik ve yağına baktım mı yallah yola. Bilirim ki motor oraya gidecek, sorun ben motor kadar dayanabilecek miyim o yola... CBF250 mi kenara çektiysem ya yorulmuşumdur, ya benzin...
  5. tarikcapar

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Beyaz Yakayım, Memur sayılırım :)
  6. tarikcapar

Bir senkron ayarı uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor

bende 2004-2008 goldwinglere yükseliyordum. bu eski motora bakmayız, parça bulamayız davalarını okuyunca soğudum şimdi...
  7. tarikcapar

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

CBF 250 var. Yanına bir 2004-2008 arası modelde bir Goldwing bakıyorum. Bütçe meselesi yüzünden... 40 yaşına geldim.. böyle bir makime ile sona kadarda giderim herhalde :) herkes DL650 al uçma böyle şeylere diyor, kararsızım.
  8. tarikcapar

Kaza yapsanız burda başlık açar mıydınız ?

2 Kazam var buraya üye olduktan sonra. İkisi içinde başlık açmadım. belki birinin ekipman / kask önerisi istediği konuda, böyle bir kazadan aha bunlarla kurtuldum diye anlatmışımdır.
  9. tarikcapar

R25 mi 450SR mı

1752826555 Ben seni anladı. Sen istiyor bela. Sen istiyor Çilekli Milkshake. Sen istemek yolda kalmak, rezil rüsva olmak. Sorun yok.450sr hepsini sana verecek.
  10. tarikcapar

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

Diğer Spreyler gibi bol bolda sıkmıyorum. ince bir katman geçiyorum, min. 30-40 dk yapışmasına yüzeye tutunmasına izin veriyorum. Sıvı greste gayet yapışkan, sıçramayan bir yağ, oriinglerin arasına girmez o diyenler varsa da girmiyorsa zincir nasıl 40bin km dir benimle....girmiyorsa hiç...
  11. tarikcapar

Zincir bakımı ömrümü çürüttü

Şu foruma 8 yıl önce üye oldum, Zincir muhabbeti vardı, Hala Zincir bakımı... :) Bir de herkesin çok marjinal , şahsına mütahasır sorunları var. :) Valla arkadaşlar ben Cif sprey yağ çözücü ( Mutfak için olan) ve bir fırça ( küçük ele oturan sert plastik kıllı ) ile temizleyip. su ile...
  12. tarikcapar

Mini Portatif Çamaşır Makinesi var mı ?

Merhaba ; Hem Kampta hem de bekar evimde kullanabileceğim Mini bir çamaşır makinesine ihtiyacım var; Örneğin aşağıdaki gibi birşey; Elinde olan yada varsa olduğu yeri bilen, satmak isteyen bana ulaşabilir mi ? Dm yada bu konuya cevap vererek iletişime geçebiliriz. Sinbo SWM 6306 Çok...
  13. tarikcapar

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Küçük yerde oturmak güzelmiş o zaman... plakamı düşürdüm,Plakasız.. önce emniyete gidip düşürdüğüme dair zabıt tutturdum. Sonra trafik şubeye giderken çevrildim.. zabıtı gösterip trafiğe gidiyorum aman idare et dedim... Memur şasi nodan aracı sorguladı sonra " geçmiş olsun bi an önce plakanı...
  14. tarikcapar

4 VE 5 VİTESTE ZIRILTI GİBİ SES

Merhaba, Motorum Kuba Fastwind 200R. cg200 e benzer bi motor var ama bazı parçalar ( örneğin: krank) uymuyor... Sorun şu ki; -Motoru zorlamadan 90 km hız ulaştırıp orada seyir edersem 2-3 saat kesintisiz gitsem de şanzuman da hiç ses yok.. her şey şıkır şıkır çalışıyor. -Motoru agresif...

Yeni mesajlar