Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Plakası düşürmek istemeyen arkadaşlar; nalbura gidip Korniş Silikonu istiyorum diyorsunuz. Plaka ile plakalık arasına 1 yemek kaşığı kadar sıkıyorsunuz. 50 sene gidiyor
Hocam genelde hafta içi mesai saatlerinde ilgileniyorlar. Sen yinede başka bir karakola gidip bildirim yap. Bildirim kağıdının fotosunu çek bir kopyası sende kalsın. Motoru bu şekilde sakın kullanma. Pazartesi plakayı ve ruhsatı noterde yenileyip, basım merkezinden plakayı çıkarttıktan sonra...
6 saat yağda bekletip takmıştı. Bunu da öyle yaptı. Yayları değiştirmeyi gerek yok dedi. 32500'de motor. Yaylar da problem olamaz mı acaba? Servis; yaylara bu km'de bir sey olmaz dedi. Ya olursa tekrar diye düşünmeye başladım
Yeni balataları 250 km kullandıktan sonra debriyaj kaçırma sikayetiyle taktırdığım yetkili servise götürdüm. Debriyaj açıldı ve şok balatalardan 1 tanesi yanmış evet yanmış
250 km'de orjinal balatalar nasıl yanabilir? Servisteki abi bile bunu cevaplamak zor dedi. Şuana kadar 100 defa balata...
Hocam, tt custom motorun sokağındaki bajaj yetkili serviste değişti bu parçalar. Parçaların hepsi orjinal. Yetkili servisteki usta yaptı uygulamayı. Balataları işlem öncesi yağ da bile bekletti 6 saat.
Debriyaj kaçırması şikayetiyle yetkili servisime gidip kontrol ettirdim. Balataların neredeyse bittiğini, debriyaj tasımın cizildigini söylediler. 32 bin km olmuştu motorum.(Dominar 250). Bunun sonucunda;
Debriyaj Balatası
Debriyaj Sacları
Debriyaj Tası
Yağ
Yağ Filtresi
Debriyaj Teli değişti...
Selamlar
Geçen hafta dominar 250 ile giderken trafik çevirmesinde durup istop ettirdim. Bir daha çalıştıramadım. Yakından bir usta çağırdım marş otomatiğine bozuk parayla dokunup çalıştırdı. Bende teşekkür edip yola koyuldum fakat bu sefer çevreyolunda istop etti aynı şekilde çalıştırmaya...