Arama sonuçlarınız

1. T

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Plakası düşürmek istemeyen arkadaşlar; nalbura gidip Korniş Silikonu istiyorum diyorsunuz. Plaka ile plakalık arasına 1 yemek kaşığı kadar sıkıyorsunuz. 50 sene gidiyor
  2. T

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Hocam genelde hafta içi mesai saatlerinde ilgileniyorlar. Sen yinede başka bir karakola gidip bildirim yap. Bildirim kağıdının fotosunu çek bir kopyası sende kalsın. Motoru bu şekilde sakın kullanma. Pazartesi plakayı ve ruhsatı noterde yenileyip, basım merkezinden plakayı çıkarttıktan sonra...
  3. T

Debriyaj Kaçırması

O zaman 200 km'de balatalardan 1 tanesi neden yandı bunu çözemiyorum
  4. T

Debriyaj Kaçırması

İşte servis yaylar zarar görmez diyor. Açtığında herhalde yaylara bakmıştır.
  5. T

Debriyaj Kaçırması

6 saat yağda bekletip takmıştı. Bunu da öyle yaptı. Yayları değiştirmeyi gerek yok dedi. 32500'de motor. Yaylar da problem olamaz mı acaba? Servis; yaylara bu km'de bir sey olmaz dedi. Ya olursa tekrar diye düşünmeye başladım
  6. T

Debriyaj Kaçırması

Yeni balataları 250 km kullandıktan sonra debriyaj kaçırma sikayetiyle taktırdığım yetkili servise götürdüm. Debriyaj açıldı ve şok balatalardan 1 tanesi yanmış evet yanmış 250 km'de orjinal balatalar nasıl yanabilir? Servisteki abi bile bunu cevaplamak zor dedi. Şuana kadar 100 defa balata...
  7. T

Debriyaj Kaçırması

Hangi yağı koyduğunu sormadım ama bunu da yapmaz herhalde. O kadar motor geçiyor elinde. Ki o serviste harleyler bile işlem görüyor.
  8. T

Debriyaj Kaçırması

Evet hocam aynı yağ da bekletildi. Yaylarda herhangi bir problem görülmedi bu yüzden değişim gerek görülmedi hocam
  9. T

Debriyaj Kaçırması

Hocam, tt custom motorun sokağındaki bajaj yetkili serviste değişti bu parçalar. Parçaların hepsi orjinal. Yetkili servisteki usta yaptı uygulamayı. Balataları işlem öncesi yağ da bile bekletti 6 saat.
  10. T

Debriyaj Kaçırması

Bajaj yetkili servisi dominarlarda rutinde ne kullanılıyorsa onu koydu. Markasını sormadım tabi. 10w50 yağ koyduklarını söylediler.
  11. T

Debriyaj Kaçırması

Debriyaj kaçırması şikayetiyle yetkili servisime gidip kontrol ettirdim. Balataların neredeyse bittiğini, debriyaj tasımın cizildigini söylediler. 32 bin km olmuştu motorum.(Dominar 250). Bunun sonucunda; Debriyaj Balatası Debriyaj Sacları Debriyaj Tası Yağ Yağ Filtresi Debriyaj Teli değişti...
  12. T

NS400Z Marş Problemi

Bajajlarda kronik konjektör, statör, marş otomatiği problemleri yaşayanlar var. Ama sizinki akü problemi gibi duruyor. Bu 4'ü incelenmeli.
  13. T

Dominar 250 İle Yolda Kaldım / Soru?

Motor yağını daha yeni koydurdum ya 1 km olmadı. Yağı kaba boşaltıp tekrar kullansak problem olur mu ki
  14. T

Elimde hala bu imkan var. O zaman öncelikle statörü değiştirip deneyeyim. Ama yolda istop etmeden akünün şarj alıp almadıği nasıl anlayacağım?
  15. T

Selamlar Geçen hafta dominar 250 ile giderken trafik çevirmesinde durup istop ettirdim. Bir daha çalıştıramadım. Yakından bir usta çağırdım marş otomatiğine bozuk parayla dokunup çalıştırdı. Bende teşekkür edip yola koyuldum fakat bu sefer çevreyolunda istop etti aynı şekilde çalıştırmaya...
  16. T

Avrupa Yakası Servis Önerisi

Servis önerisi istedim, konu nerelere gitmiş yahu 🙄
  17. T

Tevafuk oldu diyelim 😊
  18. T

Selam dostlar, Dominar 250 model motosikletime 30 bin ağır bakım yaptıracağım. Debriyaj balataları, fren balataları, yakıt filtresi, yağ filtresi, debriyaj ve gaz teli değiştireceğim. Avrupa yakasında gaziosmanpaşa çevresine çok uzak olmayan iyi ve uygun fiyatlı servis önerebilir misiniz?
  19. T

Bu nasıl hastalık? Yeni bir salgın mı geliyor.

Şuan ortamlarda fazlasıyla karşılaşılan H3N2 virüsü. Olabildiğince kapalı, kalabalık ve çok sıcak ortamlarda bulunmaktan kaçının. Ellerinizi bolca yıkayın. Acil servisler(özeller dahil) şu aralar yoğun mesaide.
  20. T

Tecrübeli Arkadaşlara Soruyorum?

Dostlar bugün yeni bir sorun daha keşfettim. Giderken bir anda gaz kolunu sonuna kadar çevirip tapa gaz gitmeye çalışırsam motor gitmiyor fakat devir redlinae'a giriyor ve bir süre sonra motor olması gereken hıza çıkıyor bu ne olabilir?

Yeni mesajlar