szr kullanıcısının son içeriği

1. szr

Mt üyeleri motosiklette yedek parçalarını orjinal mi, yan sanayi mi kullanırlar?

Arkadaşlar, başımdan geçen bi olayla birlikte aklıma böyle bi anket açma fikri geldi ; Geçenlerde motosikletin direksiyon yatak setini değiştirme ihtiyacım oldu ve yan sanayi olarak bu yedek parçayı temin ettim , yaklaşık olarak orjinaline göre 1/3 oranında daha ucuzdu lakin alıp...
  2. szr

Adsl kota kullanımı yardım!

Arkadaşlar ; 4Gb sınırlı ttnet abonesiyim yalnız son 2 ayda kotayı 1,5gb aşmışım ama benim interneti kullanım şeklim değişmedi , şarkı,film,video vs. indirme gibi huylarım yoktur , genelde sahibinden.com, bizim bura ve bi ürün alacaksam onunla ilgili araştırmalar yaparak...
  3. szr

Msn messengerdan msn imi açamıyorum ama hotmail den mail sayfamı açabiliyorum?

Arkadaşlar 2 gündür msn e girmiyordum, şimdi gireyim dedim ama messengerı açamadım yalnız hotmail sayfasından aynı şifrelerle denedim ve hotmail sayfamı açtım ; hotmail sayfasından parolamı değiştirdim ama yeni parola ile yine msn imi açamadım ; nasıl açabilirim?
  4. szr

Tertemiz 2008 Dylan

İlanın linki budur arkadaşlar; http://www.sahibinden.com/2008_model_temiz-49WQQaXQQ19753877WQQpXQQdisplayitem sahibi tarafından titiz kullanılmış temiz bi motordur..
  5. szr

Street Fighter 2; biraz nostaljik ama çok tanıdık bi oyun:)

Street Fighter 2 ; bazılarımızı bi zamanlar ataricilerden çıkarmayan zevkli bi oyun ; indirip nostalji yaşamak isteyenler varsa buyrun linki; http://street-fighter-2-plus-champion-edition.en.softonic.com/ ;
  6. szr

6000 TL'ye ne önerirsiniz?

Arkadaşlar ; cc yükseltmek istiyorum ve 6000 TL civarında bütçeye sahibim; aslında epey kafam karışık ama düşüncelerimi şöyle açıklarsam ; esasında 500cc ve üzeri niyetindeyim ama yakıtıda önemsiyorum ; biraz araştırma yaptım ve Ybr250, Er-5,cbf500 ve bi miktar daha beklenilmesi koşuluyla xt660R...
  7. szr

Takaslı motosiklet satışlarında prosedür nedir?

Arkadaşlar; başlıktanda anlaşılacağı üzere takas yapılabilen motosikletlerde noter satış masrafı kime ait oluyor ; atıyorum 650cc lik bi motosiklet aldım ve Ybr125 ile takas yaptım ve üzerine bi miktar para verdim ve notere gidildi bundan sonraki prosedür nasıl olur:silent: Aydınlatırsanız...
  8. szr

Motosikletinizin hızlanma verisi nedir?

Bilmiyorum daha önce bi böyle bi başlık açıldı mı ama marka model hiç önemli değil ; motosikletinizin hızlanma verilerini merak ediyorum ; örneğin 0-60km/s 5 sn ya da 0-100km/s 15 sn gibi ; ilk önce kendimden başliyim ; Ybr 125 ile 0-60km/s hıza 8-9 sn gibi bi zamanda ulaşıyorum ; her marka ve...
  9. szr

İstanbul'da Enduro(Honda,Yamaha,Bmw,vs..) test merkezi var mı?

Arkadaşlar , başlıktanda anlaşılacağı üzere İstanbul'da (Yamaha:Xt660R,X ; Honda: Transalp ; Bmw: F650Gs ; Aprilia: Pegaso 650 vs..) çeşitli markaların ürettikleri enduroları test edebilme imkanımız varmı:silent: Benim bildiğim kadarı ile Piaggio, Maslak Parkorman da Piaggio için böyle bi...
  10. szr

Kawasaki Kawasaki KLE500

Arkadaşlar herkeze selamlar; ben bu makinayı merak ediyorum ve forumda tarama yaptım ve Kle500 ile ilgili net bi bilgiye raslayamadım ; bu motosikleti daha önce kullanan ya da test etme imkanı bulan arkadaşlar varsa ; yakıt,konfor,performans,vibrasyon vs... yönlerden...
  11. szr

Fotoğraflarda ki Motosiklet Plakaları Niye Gizlenir?

Neden 2.el ilanlarda plakayı gizlerler?? İlanlara bakıyorum ve çoğu motosiklet satıcısının , plakasını gizlediğini görüyorum; bunun nedeni nedir sizce , yoksa bunların üzerinde rehin ya da işledikleri herhangi bir trafik suçu mu vardır:silent: Düşünüyorum ama aklıma çok mantıklı bi izahı...
  12. szr

Sizde scooteri motosikletten saymayanlardan mısınız??

Evet arkadaşlar; çok sık rasladığım bi tabir var son günlerde , scooter da motor mu ya veya tabureye oturulur gibi motora mı binilir; ya da vitesliye bineceksin ki motosiklet kullandığını hissedesin vs.vs. gibi Size sorsam siz scooter ı motosikletten sayıyor musunuz ; yoksa 2 tekeri olan gaz...
  13. szr

Motosikletde jant çapı mı önemlidir , teker çapı mı?

Son zamanlarda duyduğum sözlerden birkaçı ; büyük tekerli motorlar daha güvenlidir; daha konforludur, viraj kabiliyeti daha iyidir vs.. gibi. Ama bu büyük tekerden kasıt jantın çapı mı yoksa jant + lastik çapı mı:silent: Mesela bnm Bws nin jant çapı aşağı yukarı Honda Activa kadar ama dış...
  14. szr

2.el Honda Dylan& Yamaha Majesty180& Piaggio Beverly200 mü

Arkadaşlar bu 3 motor arasında gidip geliyorum ; kullanım amacım genelde şehir içi olmakla beraber hafta sonları da yakın illere geziler düzenlemek ve yılda 1 kez de uzun yol yapmak ; Motorlar hakkında edindiğim kısa bilgilere gelirsek ; Yamaha Majesty:16 HP ve 180 cc , ön...
  15. szr

Pc ye Oyun yükleyemiyorum

Arkadaşlar; size bişey sormak istiyorum ; bnm pc bilgim çok iyi değil ; elimde cok sevdiğim fifa98 in cd si var ama pc ye yükleyemiyorum ; install dediğimde can not detect hardware diye hata veriyor ; bana önerebileceğiniz birşey var mı Saygılar:cat:

Yeni mesajlar