Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. son kasa 2022 model r25'de telefon tutucu kullanmak için ne yapmam lazım. Başka bir aparat takıp onun üzerine mi telefon tutucu almam gerekiyor. Nerden alabilirim yardımcı olabilir misiniz. Marka, model, link vs önerebilirseniz çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar motorum r125 motosikletle geri geri giderken hız göstergesi 50-80-100 gibi hızlar gösteriyo ekranda bayadır böyle bunu umursamamıştım fakat şimdi normal giderkende hızı yanlış göstermeye başladı örneğin 70 le gidiyorum birden 90 gösteriyo sonra 75 gösteriyo bu şekilde oynayıp...
Arkadaşlar yamaha r125 in lastiklerini değiştiricem rosso 2 ve michelin biraz pahalı geliyo bridgestone u biraz daha uygun fiyata buldum kullanan ya da bilen var mı nasıl bi lastik
Merhaba arkadaşlar ben 2.el r125 aldım lastikleri biraz kötü durumda değiştirmek istiyorum ama böyle orta yollu işimi görücek bişey arıyorum. Diablo rosso 2 ve michelin pilot street en iyileri diye biliyorum ama onlar biraz pahalı kaçıyo şu an başka marka ve model kaliteli işimi görücek bir...
Merhaba arkadaşlar şu an yamaha r125 bakıyorum bu motor yaşadığım ilde yani ıspartada o açıdan avantajlı. grenajlarda 1-2 biraz derin çizik var fotolarını çekmeye çalıştım. 2011 model 16000 de. Fiyatı 7100 e indirebildim biraz pahalı gibi aslında ama temiz dedi çizikler dışında ve şehir dışı git...
Arkadaşlar 2 kask arasında kaldım nolan daha kaliteli diye biliyorum ama sharp testi 4 yıldız mt nin 5 yıldız. Arada az bi fiyat farkıda yok nolan biraz daha tuzlu bildiğiniz gibi. O aradaki farkı vermeye değer mi Sizce ne yapmalıyım
Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu gibi 250 lira fiyat aralığında bir kask arıyorum bir kaç model buldum ama kararsızım.Sizinde model önerilerinizi almak isterim.
ls2 ff375 shogun ve mt revenge güzel ve uygun geldi fakat mt de güneş vizörü yok. Benim gözüm güneşe karşı hassas o yüzden iç...
Merhaba arkadaşlar ben başlangıç motoru almak istiyorum ve r125 de karar kıldım. Bütçem 7000-7500 olucak bu fiyata kaç model ve kaç km de almalıyım hakettiği fiyat bu olan yani. Ya da 2011 model 10000km de mi 2012 model 15000km de ki mi bir motoru tercih etmeliyim fikirlerinizi söylerseniz çok...