Yamaha yzf r125 lastik önerisi

Merhaba arkadaşlar ben 2.el r125 aldım lastikleri biraz kötü durumda değiştirmek istiyorum ama böyle orta yollu işimi görücek bişey arıyorum. Diablo rosso 2 ve michelin pilot street en iyileri diye biliyorum ama onlar biraz pahalı kaçıyo şu an başka marka ve model kaliteli işimi görücek bir lastik var mı bildiğiniz önerebileceğiniz

2011-2012-2013 orjinal lastikleri ile değiştirebilirsin. fakat onlarda takımı 450 TL. adı michelin pilot sporty
bunu istemezsen 550 ye seninde dediğin gibi pilot street var.
öncelikle kullanıcı olarak söyleyim, lastikte ucuza kaçma.
çünkü bindiğim motosiklet, ss tipi. ve dönerken yatırman gerekiyor. buda lastikten performans alman demek oluyor.
yamaha servisten, 550 tl ye takımını alırsan ücretsiz takıyorlar.

2011-2012-2013 orjinal lastikleri ile değiştirebilirsin. fakat onlarda takımı 450 TL. adı michelin pilot sporty
bunu istemezsen 550 ye seninde dediğin gibi pilot street var.
öncelikle kullanıcı olarak söyleyim, lastikte ucuza kaçma.
çünkü bindiğim motosiklet, ss tipi. ve dönerken yatırman gerekiyor. buda lastikten performans alman demek oluyor.
yamaha servisten, 550 tl ye takımını alırsan ücretsiz takıyorlar.

evet şu an yatırırken baya tedirgin oluyorum en kısa zamanda değiştirmem gerek. pilot sporty ile street in çok farkı var mı 100 lira farka değer mi sizce

Tabikide. bende de sporty var. virajı tır gibi alıyorum. Street ise 2014 ve 2015 çıkışlı motorların lastikleri. harika performansı var ve uzunda ömürlü.
diablo rosso 2 daha iyidir ama Çabuk biten bir lastik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar