sweetblood kullanıcısının son içeriği

1. sweetblood

ANLAS - Scooter / TOURNÈE - Honda Spacy için lastik

Merhaba arkadaşlar durumumu şöyle özetleyim Honda spacynin üzerinde gelen lastikler naylon olduğu için çok kayıyordu berbattı hatta 1 kez düştüm sonra michelin power pure 2 ön lastik michelin s83 arka lastik aldım (power pure de arka janta uygun ebatta lastik yoktu s83 te de ön lastiğe uygun...
  2. sweetblood

Honda Spacy nin yanına ikinci motor olarak Honda Spacy Alfa mı yoksa vitesli mi

Arkadaşlar merhaba 2-3 yıldır babamın Honda Spacy scooterını gasp ediyorum :) sürekli bende o da böyle olmayacak ben kendime Honda Spacy Alfa alayım diyor bende sıfırı plaka ruhsat 7.000 lira tutar + en az 1.000 lira yıllık sigorta çıkacak o kadar para ikinci motora gerek yok diyorum onun...
  3. sweetblood

Spacy e ön fren üst merkez hangini alayım

selamlar arkadaşlar honda spacy e 2 yıl önce yan sanayi ön fren üst merkez taktırmıştım (eskisi arızalanınca orjinaline söylenen rakam çok gelmişti) geçen hafta ön fren yumuşamaya başladı baktım hidrolik eksiltmemişti dün baktım fren komple boşalmış hidrolik yağı karenajı eritmiş hatta...
  4. sweetblood

Hudson siparişten sonra fiyat değiştiriyor

Dün Hudson dan Begere marka yarım balaklava sipariş verdim 27 lira akşam üzeri kargoya vermişlermi diye baktım sipariş iptal edilmiş Hudson tarafından http://hizliresim.com/OBN0GQ telefon açtım Hudson Bahçelievler-Şirinevler evet o siparişi iptal ettik ürün fiyatı hatalı olduğu için ve 50...
  5. sweetblood

Airoh pr2000 kaskıma vizör bulamıyorum

http://www.milanuncios.com/accesorios-para-motos/casco-moto-modular-107582847.htm kask eski sayılabilir ama vuruğu kırığı yok vizörü baya çizildi nereye baktımsa vizör bulamadım nereden bulabilirim veya başka bir kask modelinin vizörü buna uyar mı bilgisi olan ??
  6. sweetblood

Scooter mı Cub mı

6-7 bin km kadardır şehir içi honda spacy scooter kullanıyorum enjeksiyonlu (tek marş çalışır, rölanti ayarı kaçmaz, ha bire stop etmez)otomatik vitesli, rahat, pratik, sıkıntı çıkarmıyor bunlar iyi yanları ışıklarda durunca her scooterın olduğu kadar geç tepki veriyor gaz açmalara, virajlarda...
  7. sweetblood

Scooter diz rüzgarlığı

Merhaba akradaşlar havalar soğudu motosiklet montu üstü tarafı hem sıcak tutuyor hem koruyor orda sıkıntı yok fakat işim gereği motosiklet pantalonu giyme durumum olmadığından normal pantalon scooterda bile olsa üşütüyor bu ürünlerden her hangi birini kullanan varsa veya fikri olan varsa...
  8. sweetblood

Hangi yağmurluk scooterda iş görür

Merhaba arkadaşlar eski konulara baktım yağmurlukla ilgili çok konu var ama çoğunlu vitesli motorlar için ayak bilek kısımlarını koruması önemli olan modeller scooterda iş görecek ucuz yollu bir yağmurluk almak istiyorum yaz kış işe gidip geliyorum geçen kış inat ettim yağmurluk almadım çok...
  9. sweetblood

Çok üzüldüm lütfen olağan üstü dikkatli kullanın lütfen

Pek fazla vlog izlemem ama bu arkadaş samimi geldi diye takip ediyordum ne zamandır video yüklememişti meğer kaza yapmış hemde küçük bir kaza değil eski kasa cbr125 kullanıyordu sonra mt07 aldı yaptığı normal değil diye düşünüyordum şehir içinde mt07 ile virajlarını içim cız ederek ha düştü...
  10. sweetblood

Adam motosikletle dans ediyor bu kadar iyisini görmemiştim motorun adını bilen ?

http://m.youtube.com/watch?v=B1QP24ZqyW8
  11. sweetblood

Scooter pratik ama jantlar çok küçük arkadaş

Merhabalar arkadaşlar forumun iyi bir takipçisi sayılabilirim sanıyorum 10 yıldan fazla zamandır scooter ve cub tarzı motosiklet kullandım öncelerinde de moped şehir içinde scooter kullanmak çok pratik yakıt tüketimi de fena değil (100 km de ortalama 2.5 lt) gel gelelim jantlar tabak kadar...
  12. sweetblood

Tekstil mont a alternatif ????

Merhaba arkadaşlar 2 yıldan fazladır kullandığım ama kullanımını rahatsız bulduğum (kışın yaza göre nispeten idare ediliyor ama) http://www.motoaksesuar.net/prohel-3004-zeta-waterproof-motosiklet-montu-siyah?search=prohel%20waterproof%20mont yazın tekstil montumun içliğini, yağmurluğunu...
  13. sweetblood

Lastik ve dizlik öneri ?

Arkadaşlar merhaba Spacy nin lastiklerini değiştirmek farz oldu fakat ne alıcam o konuda netleşemedim Michelin city grip den memnun olanlar var fakat ebatları tutmuyor nasıl oluyor 90/90-12 ön lastik 100/90-10 arka lastik motolastik.com u aradım michelin, pirelli, metzeller, bridgestone ön...
  14. sweetblood

25 km hızla giderken düşmek

Arkadaşlar merhaba ibret olsun diye bir de lastik önerisi almak için konuyu açtım belki scooterı bile değiştireyim diyorum ama ne alıcam vitesli motor hiç pratik gelmiyor bana neyse anlatayım Dün İzmir yağışsızdı yerler kuru, eve dönerken büyük bir site inşaatı önünden geçtik 200 metre sonra ne...
  15. sweetblood

Honda Spacy için kışlık malzeme önerisi ???

http://www.motomaxonlineshop.com/diz-ruzgar-koruma-scooter-pmu1051#urun_detay_tab3 buna benzer bir şey almıştım spacy küçük olduğundan hem yüksekliği az geldi dizler rüzgarlığın altına zor giriyordu hem de diz mesafesi dar olduğundan kullanımı rahat olmadı bir kaç kez kullanıp çıkardım...

Yeni mesajlar