Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bu gün carraro force 510 md 2015 model 800 tl ye aldım iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum bisikletim hakkında bilgi verebilcek varsa sevinirim ayrıca isteyen olursa bi kaç hafta sonra izlenimlerimi paylaşabilirim
Ayrıca almam gereken ne tür bakım malzemeleri veya aksesuarlar var...
Yeni ehliyet yasasıyla ilgili nerdeyse her gün yeni konu açılıyor bilgilendirme amaçlı bu konuyu açtım. Eksikliklerim yada yanlışlarım varsa düzeltebilirsiniz.
M >16 Yaş - Moped
A1 Ehliyet > 16 Yaş - En fazla 125 cc 15 hp ve gücünün ağırlığına oranı 0,1’i geçmeyen
A2>18 Yaş - En fazla 47 hp...
İleri sürüş teknikleri uzmanı olmak için üniversitede okunması geren bir bölüm var mıdır yoksa sonradan alınan eğitimle mi olunuyor ?
Olmak için ne şartlar lazım ve tam olarak nasıl olunuyor ? Yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkürler ( Otomobilden bahsediyorum )
Yeni ehliyet yasası kesin olarak 2016 Ocak ta uygulanmaya başlayacak mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Bilgisi olan yok mu acaba ?
Arkadaşlar ben motosiklete başlamaya karar verdim
Başlangıç için ilk olarak Yamaha ybr 125 alıp bi süre sonra Honda CBR 250 R a geçmek istiyorum.
Aslında süpersportla başlamak istiyordum ancak bütçe ybr 125 e yetiyo şimdilik.
Sormak istediğim benim boyum 1.60 bu boyla 2 motoruda kullanabilir...