Bisiklet aldım anlayanlar bakabilir mi ( Carraro Force 510 )

Merhaba arkadaşlar bu gün carraro force 510 md 2015 model 800 tl ye aldım iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum bisikletim hakkında bilgi verebilcek varsa sevinirim ayrıca isteyen olursa bi kaç hafta sonra izlenimlerimi paylaşabilirim
Ayrıca almam gereken ne tür bakım malzemeleri veya aksesuarlar var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

http://i.hizliresim.com/DJkvjy.jpg

DKN

aceleye gelmiş herhalde.. almışın daha bişey demeyelim. bakım, aksesuar malzemeleri belli zaten

Keyfini çıkarmaya bak memnun kalmassan satarsın decatlondan bisiklet bölümünde bakım malzemelerini rahatlıkla bulabilirsin bisiklette kask takmayı sevmiyorum ama bisiklet kaskı ve bisiklet eldiveni almanı tavsiye ederim bende geçen yıl salcano ng650 md aldım çok zevkli ama istanbulda çok zorlandım yayalar sabırsız sürücüler sabırsız simdi garajda süs niyetine duruyo :)

güzel bisiklet buna reflektör , ön arka yanıp sönen led lamba , hız km bilgisayarı , gidona aynalar , seleye jel kılıf bir sürü şey alabilirsin hepsi n11de gittigidiyorda falan var

Evet biraz aceleye geldi. Şimdilik bisiklet üzerine pek fazla aksesuar alma niyetim yok ilerde onlarıda yapabilirim.

Çorum İl Temsilcisi
Yol/Yarış olsaydı coştururdum buraları. Hayırlı olsun yinede. Ama f/p istiyorsanız alacak olanlar salcano alsın :thumleft:

valla yurtta bisiklet kullananlardan öğrendiğim kadarıyla "SEDONA" iyiymiş. ben 18 vitesli Bisan'a devam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz daha ekleyip ybr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar