surmenajetki kullanıcısının son içeriği

1. S

Kaza ve Sonrası Süreç

Merhaba, olayı şöyle anlatayım. bir tanıdığımın sorması üzerine olayı buraya danışmaya karar verdim. Kasım 2015 tarihinde TEM Bağcılar yolunda akşam vakti, emniyet şeridinde durmuş bir arabaya motorla arka köşeden çarpmış. Motordaki iki kişi hastaneye kaldırılıyor. Bir kaç kırık ile...
  2. S

Trafik Polisinin Dehşet Verici Motosiklet Yorumları

Motosiklet.net'teki çoğu üyenin kanayan yarası haline gelen Trafik Polisleri hakkında bir video. http://www.haberler.com/tatli-bir-dille-surucuye-durumu-izah-eden-trafik-8234014-haberi/ https://www.facebook.com/CezmiKalorifer6/videos/1207352479299462/ evet trolüm
  3. S

2015 Yılının Motosiklet Kategrisinde En İyileri

Evet arkadaşlar, bir yıl daha bitmek üzere. kaç gündür düşünüyorum böyle bir konuyu fakat açan olmadı daha. sizin de vereceğiniz desteklerle 2015 yılının enlerini seçelim. Örneğin bu geride bıraktığımız yılı 2015 Bilginozi Yılı diye adlandırmak istiyorum. Bir çok insan kazalarda vefat etti...
  4. S

Katlanır Plakalık Takanlar

ohhh valla ne güzel dimi, *gişelerden bedava geç *hız sınırlarını aş, radara yakalanma, *plaka kapalı nasılsa diyip her bi b.ku yap (dürüst olanları tenzih ederim) sonra motor çalınınca, * wallah dovlot bozo bahmıyır * polis istese bulur hırsızı * gişelerden arabayla aynı para alnıyor...
  5. S

Varili Ucuzlayan Petrolün Fiyatı Neden Ucuzlamıyor

bu konuya istinaden yazılmıştır.*** hep işkembeden sallayanların argümanı da bu. bakın güzel motorcu kardeşlerim bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. 1 Varil petrolün en pahalı olduğu dönem: 2008 yılı - 139,00 USD (tıklavegör) - 1,00 USD = 1,244 (tıklavegör) devam edelim. 1 Varil...
  6. S

34VB4585 CBR 250 ÇALINDI VE HIRSIZLAR HAKKINDA BİLGİ

selamlar arkadaşlar kuzenimin cbr 250 siyah renk çalınmıştır. plaka 34vb4585 grenajlarda cbr etiketi yok. önde hgs takmak için kartlık yapışık michelin lastikli. araç güneşlide çalınmıştır inş bulunur. 2. konu hırsızlar hakkında. arkadaşlar motor 15 gündür evin önünde takip ediliyormuş. garajın...
  7. S

cbf 150 ve ekipman (yeni başlayan için)

herkese hayırlı akşamlar öncelikle. yaklaşık 2 3 aydır motosiklet forumunu takip ediyorum ve bugün kredimi çekerek sevdayı gerçeğe dönüştürdüm sonunda. 5 gün içinde nasipse cbf150 almayı planlıyorum. cbr125 de düşünüyorum fakat ekipmandan kısmak zorunda kalacağım için şekili bir kenara attım...
  8. S

Zam Yapmayan Firmalar

Herkese selamlar öncelikle. Şu günlerde honda, bajaj gibi firmalar zamlarını koydu. Özellikle bajaj pulsarla pusuya yatmış honda zamı çakar çakmaz zam öyle çakılmaz al böyle çakılır millete dedi. Şimdi burada konu bu olmayacak. asıl tartışılması gereken konu zam yapmayan adi, şerefsiz, iki...

Yeni mesajlar