surfingtaco kullanıcısının son içeriği

1. S

Egzoz cezası hk.

Selamlar, yaklaşık bir ay önce tapa egzozzdan dolayı iki kere üst üste ceza yedim. İlkinde polis bir kağıt verdi 7 gün iznin var egzozu değiştir tespit muayenesi yaptır dedi, ikincisinde ise 7 gün içerisinde olmama rağmen yine aynı yerde yine egzozdan ceza yedim. Her ikisinde de polis sana kıyak...
  2. S

Motul 7100 Hakkında.

Selamlar, CF 150 NK 16000 KMde motosikletimin bakımlarını 10 bin kmye kadar serviste, sonrasında 2 binde bir kendim ustada yaptırdım. 3. defa değiştirdim (6000km) ve son gittiğim usta buna 7100 koyulmaz başın çok ağrıyacak bu yüksek cc motorlara koyulur tam sentetik senin motorun küçük...
  3. S

Motosiklet anlık çekişten kesiyor

Selamlar, CF 150 NK 2022 16000 kmde motorum var, ilk zinciri değiştirmeden önce de bu durumla bir iki defa karşılaşmıştım. 100 km hızın üstündeyken bir anda saniyelik tahrik kesiyor motorun sesi artıyor ve hemen normale dönüyor, son 300 kmde 2 kere karşılaştım bu durumla. zincirden dolayı...
  4. S

Açık Kalan Motor Yağı Bozulur mu?

Merhaba, Motosikletime bakım yapmak için 4 Litre Motul 7100 10-40 yağ aldım. Motor 1,2 lt aldığı için 3 bakım 6000 km boyunca kullanmayı hedefliyorum, şişeyi açtıktan sonra depoda sabit ısıda ve güneş görmeyen yerde muhafaza edeceğim, bu yağ kendi kendine bozulur mu açıldığı için?
  5. S

NK 150 İçin Manet

Merhaba, Cfmoto NK 15 Motosikletimin sol debriaj maneti kırıldı. Piyasada yalnızca kütüğü ile 440 TL'ye satılıyor. Uyumlu siyah manet nereye sorduysam bulamadım. Piyasada spor manet'te yok adam akıllı. Bir fikir verebilirseniz çok memnun kalırım...
  6. S

NK 150 Vites sorunu

Merhaba, 1 Hafta önce 4000 KM'de 2022 model bir NK 150 satın aldım, motorun garantisi devam ediyor. Sorun şu ki motor 1 N 2 vitesleri arasında bazen çok zor geçiyor. 1. viteste debriajı sıkıp durunca mesela ışıklarda veya park ederken boşa geçmiyor, ya 2ye ya da hiç yukarı çekilmiyor. Bazen de...
  7. S

TNT 125 Egzantrik zinciri tamir??

Merhabalar, Benelli TNT 125 motosikletim 3 aydır egzantrik zinciri olmadığı için ustada yatıyor. Kuba motosiklet parçayı getirmiyor malesef. Babamın tesadüf eseri konuştuğu bir motosiklet ustası zincirin tamir edilebileceğini söylemiş. Sizce bollaşan egzantrik zinciri tamir edilebilir mi...
  8. S

Benelli TNT 125 muadil egzantrik zinciri??

Merhabalar, Aralık ayında motosiklete ilk adımımı attım ve ne yazıkki 19.xxx kmde bir Benelli TNT 125 aldım. Mart ayında motordan gelen ses dolayısıyla yetkili servisin yolunu tuttum. sırf motoru açmaya 1000 TL işçilik dedikleri için bir usta bulup verdim motoru. Velhasılkelam motorun egzantrik...
  9. S

125cc motor önerisi

merhaba abilerim ablalarım 15 yaşımdayım. 2 sene sonra A1 alabileceğim. hız tutkunu değilim, güç tutkunuda değilim (bisikletle otobanda 70 yapmışlığım var :queen:) bana ucuz 2bin'i geçmeyecek yakıtı sadece koklayan, servisi iyi olan bir motor önerebilir misiniz? 2. el v.s fark etmez. önümdeki 2...

Yeni mesajlar