Egzoz cezası hk.

Selamlar, yaklaşık bir ay önce tapa egzozzdan dolayı iki kere üst üste ceza yedim. İlkinde polis bir kağıt verdi 7 gün iznin var egzozu değiştir tespit muayenesi yaptır dedi, ikincisinde ise 7 gün içerisinde olmama rağmen yine aynı yerde yine egzozdan ceza yedim. Her ikisinde de polis sana kıyak yaptım motorunu bağlamadım dedi ama ikisinde de aynı çekiciye yükleyip bir sokak ötede bıraktılar. (ikisinde de farklı tutar ödedim çekiciyi kullanan arkadaşın ibanına) Polis aracı bağlamadım dediği için muayeneye gitmeme gerek var mı? Şu anda egzozu kapattırdım ve normal şekilde geziyorum. Bilgisi olan yanıtlayabilirse sevinirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda "bsabora" nick.li Adana'nın aslanı arkadaşın açtığı geçmiş konuları ve mücadelesini dikkatlice okuyun, size faydası olacaktır.

ceza plakaya mı yazıldı sürücüye mi? E-devlet de araç plakasında ceza görünmüyorsa bir işleme gerek yok gibi.
zaten söylemiş aracı bağlayıp trafikten men etmemiş seni. benzerini yasadım isterse ehliyet sahibine ceza yazıp araç üzerinde ceza tanımlamadan da olayı geçiştirebiliyorlar.

Son düzenleme:
İlk cezanın kağıdını gösterdin mi ikinci cezayı yazan polise? Çekicinin motoru arka sokağa bırakması nasıl bir zeka ürünü?
Kurumlar baştan aşağı foseptiğe dönmüş resmen herkes tuttuğu vatandaşı koparıyor. Egzozunda sorun yoksa bsabora'nın konularını oku, adam konu üzerine doktora yaptı resmen.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İlk cezayı sana egzozunu yaptırmaya götürmen için verirler. Sen 7 gün daha gezesin diye değil. Polis haklı kesmiş sana cezayı. Sen tamirciye, servise gittiğini ispatlasaydın yazmazdı. Saat kaçta kesti 2. cezayı?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İlk cezanın kağıdını gösterdin mi ikinci cezayı yazan polise? Çekicinin motoru arka sokağa bırakması nasıl bir zeka ürünü?Kurumlar baştan aşağı foseptiğe dönmüş resmen herkes tuttuğu vatandaşı koparıyor.

1- Herhangi bir kusur veya eksiklikten dolayı trafikten men edilen araç, kusur ve eksikliği giderilip trafikten men kararı kaldırılmadan kendi hareketiyle trafiğe çıkamaz.
2- İlk yakalandığında kusur veya eksikliğin giderilmesi için 7 günlük süre verilir. Bu süre zarfında trafikten men edilen aracın bir yerden başka bir yere nakli ancak çekici vasıtasıyla mümkündür.
3- Trafikten men edilen araca men edildikten sonra kendi tahrik gücüyle gideceği her metrede ayrı ceza yazılabilir ve aynı kusur ve eksiklikten dolayı ceza aldığı için doğrudan otoparka çekilmesi gerekir.
4- Eksiklik veya kusur giderilse bile trafikten men kaydı düşürülmedikçe bu döngü devam eder. Kusuru giderilmiş araçla men kaydını kaldırmaya giderken bile yakalansanız ceza yiyebilirsiniz.
5-Kurumlar tüzel kişiliklerdir ve gerçek kişilerce işletilirler. Gerçek kişilerde ne kadar yamukluk var ise kurumlarda da o kadar yamukluk vardır. Buradaki örnekte "tapa egzoz" ile trafiğe çıkan vatandaş ne kadar dürüst ve ahlaklı ise yan sokakta bırakan çekici de o kadar ahlaklıdır.

6- bsabora bora kadar mahkemede dayısı olan varsa o da bsabora'nın kardeşidir.
Duruma göre AİHM ve AYM kararlarının uygulanmadığı memlekette, dayı durumunuzu gözden geçirmeden çok da dayılanmayın.:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar