SupperFast kullanıcısının son içeriği

1. S

İzmirli takım arkadaşı aranıyor

Merhaba arkadaşlar 3 senedir motosiklet kullanıyorum cbf 150 im var 20 yaşındayım izmir bornovada oturuyorum ve tek sürmekten sıkıldım artık :D öyle boş boş gezmeye, motor sürmek için biyere gitmeye bahane üretecek arkadaş arıyorum dm gelsin kritere uyanlar :D
  2. S

Merhaba İzmir

Merhaba arkadaşlar 3 senedir motosiklet kullanıyorum cbf 150 im var 20 yaşındayım izmir bornovada oturuyorum ve tek sürmekten sıkıldım artık :D öyle boş boş gezmeye, motor sürmek için biyere gitmeye bahane üretecek arkadaş arıyorum :) dm gelsin kritere uyanlar :)
  3. S

Motosiklet direksiyon

Merhaba arkadaslar a2 ehliyetinde 8 cizme bolumunde bir cizginin ustunden mi cizmek lazim yoksa 8 e benzetmek mi ? Tam bir 8 cizgisinin ustunden gecmek zor olsa gerek son donemde ehliyet alanlar yardimci olabilir mi ?
  4. S

Vites geçmiyor

İyi forumlar millet. Gaz açıp devir yükseltmedikçe vites geçmiyor. evet her türlü 1 den N ye 3 ten 4 de rölantide vites geçmiyor 4000 5000 görmem lazım 125cc lik makinamda sorun nedir ? bildiginiz vuruyorum vitese geçsin diye yagı zincir ayarı yerinde.
  5. S

Kask Önerisi ? Caberg Stunt

Merhaba arkadaşlar 600 700 tl arası kask arıyorum ve caberg stunt ı düşünüyorum yaptığım araştırmalarda rüzgar sesinden çok şikayet okudum acaba kask sahipleri yardımcı olabilirler mi ? ve de bu bütçede önerebilceğiniz sahibi olduğunuz bir kask var mı ? Teşekkürler
  6. S

Ekipman

İyi günler arkadaşlar. 1 senedir motosiklet kullanıyorum ve kullanamya devam etmek istiyorum. Ekipmanımı tamamlıcam fakat daha ilk defa ekipman alıcam. Paramın yettiği kadarıyla güzellerinden mi alayım saglam marka yani revit dainese gibi yoksa başlangıc ekipmanı dedikleri 150 liralık kasklar...
  7. S

Kask Koruması

Gunaydin arkadaslar forumda benzer bir konu gordum ama gecmiste kalmisti. Kask alicam arada kaldim. Nolan n87 dusunuyorum yeni bir kask begendim fakat polikarbon olmasi elestirilmis 700 800 lira bir kaska verip yaralanmak istemem nedir bu polikarbon illa fiber mi olmali cok fark var mi koruma...
  8. S

Sürüşüm için bir sorum olucak

Merhaba arkadaşlar.. motorumla yaklaşık 3000 km yaptım 125cc bir motorum var. Sorum ise şu: Motorla caddeye çıkarken çok oyalanıyorum bir sağa bir sola bakıyorum yetmiyor birdaha birdaha yolun ortasına geçiyorum birdaha bakıyorum paronayak mıyım acaba? Şöyle anlatayım: Caddeye cıkıcam tali...
  9. S

Kaskı boyamanın tehlikesi ?

Arkadaşlar kask boyamak tehlikelidir diye duyuyorum yazilar okuyorum fakat bilinen kisilerinde kask boyama videolari var dogrusunu ogrenmek istedim siz neler dusunuyosunuz ? Kask boyaninca koruyucu kimyasallari bozuluyormus ?
  10. S

Sorun yok fakat merak ediyorum ?

Geçen gün 125cc'lik motorumla hareket halindeyken viteş düşürdüm ve deviri dengelemek için ara gaz verdim fakat bir anda egzozdan "pup" gibi dolu bir ses geldi ve motor stop etti sebebi nedir ? sonradan tekrar çalıştırdım ve devam ettim bi anormallikte hissetmedim ..:)

Yeni mesajlar