Motosiklet direksiyon

Merhaba arkadaslar a2 ehliyetinde 8 cizme bolumunde bir cizginin ustunden mi cizmek lazim yoksa 8 e benzetmek mi ? Tam bir 8 cizgisinin ustunden gecmek zor olsa gerek son donemde ehliyet alanlar yardimci olabilir mi ?

İç içe iki tane 8 çizgisi var ve çizgilerin aralığı 25-30 cm kadar yaklaşık. O iki çizgi arasında gideceksiniz. Ne içeri gireceksiniz ne dışarı çıkacaksınız.

Komisyon sizi 100 metre öteden izleyecek çizgileri taşırsan da farketmez .
Ayağın yere değmediği sürece sıkıntı yok

aynen sekil onemli tam ustune degmek sart degil , ayak yere degmesin sadece , cizgiden.taşmamaya calisma dusme :)

Benim sınavda 8 tek çizgiden oluşuyordu ve dışına taşmamak kaydıyla içinde istediğin kadar dar dönebilirsin kuralı vardı. Çizgi üzerinde gitmeye çalışma ve dışına çıkmadan 8 çizmeye çalış.
Çizgi üStünde gitmeye zorlarsan denge sorunu yaşarsın

127

Debriyaj ile gitmeyi öğrenirseniz 8 çizmekten daha kolay birşey olmaz. Rölanti de sürmek denir. Bana öğretmemişti eğitmenler orda ki başka birinden öğrenmiştim. Sağolsun ufacık bir bilgi bana sınavı kazandırmıştı.

Yönetmelikte ki kural çizgileri taşmadan şekli çizmektir. Kurs bana aynı sizin dediklerinizi dedi ve kalmıştım. Her gözetmen bir olmuyor. Kimi en küçük tolerans dahi tanımıyor kurallarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar