superboycu kullanıcısının son içeriği

1. superboycu

Kurye ilk için 125cc Çinli motor tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar kuryelik için uygun fiyatlı 125cc ve diğer Çinlilere nazaran daha dayanıklı bir scooter almayı planlıyorum sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler
  2. superboycu

Dominar 250 yağ kapasitesi

Arkadaşlar kullanım kılavuzuna baktım yazmıyor , internette araştırdım bazı yerlerde 1.5 litre diyor fakat yabancı sitelerde 1.9 litre diyor , bir bilgisi olan varmı
  3. superboycu

Bekleyen motosiklet neden duman atar

Merhaba elimde CG motora sahip motosiklet var , normalde yağ yakma gibi durumu yok fakat motosiklet ne zaman 1 haftadan fazla çalışmadan beklerse çalıştırdığımda duman atıyor ve sonra düzeliyor , hergün çalıştırdığımda duman atma olmuyor ama 1 hafta bekleyince duman atıyor bir düşünceniz varmı
  4. superboycu

Plaka ve plakalık yardım lazım

Merhaba arkadaşlar bugün sıfır aldığım dominar 250 yi tescil ettirdim ve ruhsatı çıkarttım fakat bursa osmangazi de dominar 250 ye uygun plakalık nereden bulabilirim ve plakayı nerede bastırabilirim, bazı yerler motosiklet plakası basmiyor
  5. superboycu

3 aydır tescil ettirmediğim motorum

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce Dominar 250 aldım , askerlik görevimden dolayı tescil ettiremedim , yarın tescil ettirmeyi planlıyorum fakat geç tescil cezası varmış bu cezanın tutarı nedir ve nereden ödenir teşekkürler
  6. superboycu

Dominar 250 aldım

Merhaba arkadaşlar şuanda askerlik görevimi yapmaktayım son 46gün :) Bundan 3 ay önce dominar 250 aldım ve evime teslim ettiler , bilader gerekli kontrolleri yaptı ve sıkıntı yok şuanda 8km de , sormak istediğim bu motor ile uzun yol yapılırmı seyir hızı nedir ve motor bloğu sağlammı, tamamen...
  7. superboycu

arabadan anlayanlar yardım edebilirmi

2017 model opel astra aracım var , aracima yeni rot ayarı yaptirmama rağmen aracımda bir problem var . örneğin direksiyonum düz ve 100km hızla gidiyorum ve direksiyonu 5cm sola çeviriyorum ve örneğin aracim 5cm sola dönmeye başlıyor ama 5cm sağa cevirince 2cm sola dönüyor, her iki yön bir...
  8. superboycu

ceza yedim ödedim ama hala duruyor

Merhaba arkadaşlar nisanın 7 sinde ceza yedim nisanın 9 zunda akbank uzerinden ceza tutanağı uzerinden ödedim ama yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen e devlette ehliyetim üzerine ödediğim ceza gözüküyor, bu normalmi yoksa bir problemmi vardır
  9. superboycu

250nk 250 dominar 200ns tercihiniz

Arkadaslar bu üç motor arasında kaldım, ilk önce şunu söylemek isterim , aldığım motoru uzun seneler kullanırım, cin mali bir motor aldım ve 8 senedir kullanıyorum. Gönlüm aslında honda Crf250rally lakin maddi durum zorlamayla 35bin'e cikarabildim senede bir kere toplam 1600km uzun yola...
  10. superboycu

mahalledeki psikopatlar

Çoğumuz vardiyalı işte Çalışıyoruz, yaklaşık 4 senedir aynı evde yaşamaktayım, saat 10 olunca mahallede kimse kalmaz ama tam evimin karşısında bir aile varki 5 tane çocuğu biri 27 yasinda diğeri 22 diğerleri 10 18 yaş aralığında , bu şahıslar gece 1 lere kadar evlerine gitmiyorlar, buna ben...
  11. superboycu

pulsara 30bin lira verilirmi

Daha geçen gün baktım 27 bin liraydı , bugün 29 bucuklara çıkarmışlar fiyatını, elimde 25 bin lira var fakat bu motora degermi siz tecrübeli abilerimden akıl almak istedim
  12. superboycu

Marş yaparken ( çat çat pat küt ) sesleri

Merhaba Arkadaşlarım, marş yaparken motor blogundan çok yüksek demir vurma sesleri geliyor , motor çalışınca herhangi bir problem yok , isindiktan sonrada marsta ses yapmiyor , lakin motor soğukken ilk çalıştırmada çok yüksek demir vurma sesi geliyor. https://youtu.be/9ehBeBProz0
  13. superboycu

x treme max 200i alıcam

Merhaba arkadaşlar, mondial x treme max 200 alicam sıfır olarak alicam, bu motor hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Motorun şuanki fiyatı 13.900 olarak gözüküyor , herhangi bir sekilde pazarlık yaparak düşürebilir iyim. cross motoru sm lastik takıcam, arazide pek kullanmicam bu...
  14. superboycu

1500kg araba , 87kg motosiklet

Bugün burada bilimsel verilerle birazdan bahsedeceğim konuya açıklık getirilmesini istiyorum , eminim mantıklı bir sebebi vardır fakat bu konuda bilgim olmadığından soruyorum! 2017 model opel astra aracım mevcut , kantara soktuğumda 1547kg geliyor ve araç atmosferik ve 1600cc uzun yolda...
  15. superboycu

motosiklet alıp daha sonra tescil ettirmek

Merhaba arkadaşlar, bugün bir motosiklet alsam ve 1 ay sonra askere gidicem, yaklaşık 7 ay sonra motoru tescil ettirebilirmiyim ve motorun garantisi , muayenesi bu süreçte işlermi yoksa tescile kadar muayene başlamazmı teşekkürler

Yeni mesajlar