sumutlu kullanıcısının son içeriği

1. sumutlu

BMW F650GS test sürüşü

Arkadaşlar haftasonu Borusan' da test ettiğim motoru ve izlenimlerimi paylaşmak istedim. Bu aralar hastalık derecesinde bu motora takmış durumdayım, duruşu şekli kaslı yapısı beni benden alıyor, seneye uygun fiyatlı ikinci elini bulursam alıcam inşallah. Gelelim test izlenimlerime; ben...
  2. sumutlu

Perşembe Ayvalık' a gidiyorum, önerileriniz?

Arkadaşlar Perşembe gidip Pazar dönmek üzere Ayvalık' a gidiyorum neler tavsiye edersiniz? uzun yol tecrübem yok sormak istedim.
  3. sumutlu

Kabrüratör temizliği için yamaha servis önerisi

Herkese merhaba, yeni aldığım yamaha dragstar 250 nin karbüratörü temizlenmesi gerekiyor, alırken eski sahibi söylemişti. motor uzun süre yattığı için tıkanmış, tam gazda gaz yemiyor. tavsiye edebileceğiniz usta, yetkili servis varsa çok sevinirim. her usta farklı bir fiyat söylüyor, açmadan...
  4. sumutlu

Sonunda Dragstar 250 ile aranıza katıldım, herkese merhaba

Arkadaşlar herkese merhaba, sitenin yıllardır takipçisiyim, senelerdir almak istediğim Yamaha Dragstar 250' mi sonunda aldım. Kullanıcı arkadaşlarla tanışmak fikir alışverişinde bulunmak çok isterim, beni de aranıza alırsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
  5. sumutlu

İlk motorumu almaya gidicem, lütfen yardımcı olun

Motorcu arkadaşlarım birkaç gün içinde motoru görmeye ve anlattığı gibi hiçbir sorunu yoksa almaya gidicem. Bu benim ilk motorum olacak, nelere dikkat etmleiyim ne yapmalıyım? bana bu konuda yardımcı olacak, elimden tutacak var mı? yanlız başımam da gitmek istemiyorum, yardımcı olun lütfen
  6. sumutlu

Dragstar 250 vs Intruder 250

Arkadaşlar bu iki motor arasında kararsızım, yamaha tercihimdir ancak fiyat olarak daha yüksek. bulmuş olduğum 2003 model 20.000km de 6500 tl ye dragstar var, bir de 2006 model 24.000km de 6000 tl ye suziki intruder var. Ben 5000tl lik bir bütçe ayırmayı düşünüyordum ancak 250 lik motorları...
  7. sumutlu

kask, mont, eldiven hakkında

arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, sitede aradım ancak bunlar hakkında bölüm bulamadım. yeni motor almaya niyetleniyorum ve tüm ekipmanları alıcam. çok pahalı olmamak koşuluyla kaliteli kask ve mont almayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz marka ve dükkanlar varsa...
  8. sumutlu

Keeway sl150 mi jinlun 150 mi?

hangisi sizce daha iyi yardımcı olurmusunuz? bide jinlun 150-5 ve 150-7 var aradaki fark ne?
  9. sumutlu

cbr 125 r veya cbf 250 arıyorum.

ilgili satıcı varsa bana ulaşırsa sevinirim.
  10. sumutlu

Honda CBF 250

yeni motora başlıcam. honda yı almayı düşünüyorum(aslında keeway sl 150 yle de olabilir) ama sonuçta honda her zaman çok çok daha ii bi motor dimi??? bu motor hakkında ne düşünüyosunuz 2. el 2004 model falan bakıyorum. 2. el almamın bi eksisi olur mu benim için yardımcı olursanız...