Stunt kullanıcısının son içeriği

1. Stunt

Motosiklet önerisi

S1000XR kafamı karıştırdı :) deneyip öyle karar vereceğim.
  2. Stunt

Motosiklet önerisi

Herkese merhabalar, yorumlarınız için teşekkür ederim, motosiklete ayırdığım bütçe beni zorlamayacak bu yüzden öneri yaparken bu kısma takılmayınız lütfen, son durumda 2 motor arasında kaldım. MV AGUSTA TURISMO VELOCE R veya TRIUMPH TIGER TIGER 900 GT PRO Bazı pazar günlerinde kısa geziler...
  3. Stunt

Motosiklet önerisi

Güzel motosiklet ama bana çok agresif geliyor Avrupa markaları eskiden Japon’dan yüksekti, sanırım şimdi vergi dilimi yüzünden daha avantajlı oldu. Tarzları çok klasik :) Tiger incelemeye gideceğim , japon rakiplerine göre daha avantajlı görünüyor.
  4. Stunt

Motosiklet önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 8 yıldır motorum yok forumdan ve piyasadan çok uzak kaldım , yeniden almaya karar verdim ama yeni modellerle ilgili pek fikrim yok. 1 milyon TL ye kadar bütçe ile alabileceğim sıfır km veya az km 2.el enduro ve cruiser(tarz seçiminde kararsızım) önerilerinizi nedenleri ile...
  5. Stunt

Eskilerden kim var ? :)

Arkadaşlar merhaba uzun süredir foruma girmiyorum kimler kaldı kimler gitti neler yaptınız merak ettim.
  6. Stunt

Acun gibi geziyoruz

7. Stunt

Full dolu 600rr niyeti olan kesinlikle kaçırmasın bir daha TR'de zor bulunur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-world-ssp-icin-hazirlanmis-pist-motoru-355161821/detay 1. MOTOR 2015 HONDA CBR 600RR 7000 EURO 1. AIM MXL Pista datalog kit incl. 2 temp. Sensors 2800 EURO 2...
  8. Stunt

Chopper sevenler buraya

Tr'de bulunan nadide parçalar.
  9. Stunt

Türkiye Pist Şampiyonası 2017 yarış takvimi

http://www.tmf.org.tr/yaris.asp
  10. Stunt

80 adet yedek parça 800 tl (Çalıntı olabilir)

Instagram hesabımdaki samimi olmadığım bir arkadaşım bu fotoğrafı paylaşmış çok şüpheli duruyor. Eğer çalıntıysa ortaya çıkaracağım gelişmeleri buradan yazarım.
  11. Stunt

Suzuki GSX 250 R abs fiyatı açıklandı

Siyah ve gp renkleriyle tr de 21.950 tl den satışa sunuldu.
  12. Stunt

Lorenzo ve yeni takımı Ducati (2017 Motogp)

Lorenzo, Rossi yle aralarında olanlardan dolayı Yamaha takımını bırakmak zorunda kaldı. Yeni takımı Ducati yle kariyerini bitirmeyi hedefliyor. Yamaha takımında yerini Suzuki takımından gelen 21 yaşındaki Vinales dolduracak. Valencia testlerini lider bitiren Vinales 0.2 sn Rossi den önde...
  13. Stunt

Ducati 1299 Superleggera fiyatı açıklandı 119.900 euro

Sadece 500 tane üretilecek superleggera şasesi, jantları, arka maşası, karenajları karbon fiber olan motosiklet 215 hp ve 160 kg. Dünyanın ilk seri üretim komple karbon fiber olan motosikletidir. Ps: Egsozların saklı yerden çıkıp kuyruk altına gelmesi euro4 emisyon değerleri yüzünden.
  14. Stunt

Yabancı forum siteleri

Arkadaşlar bildiğiniz yabancı forumların linklerini bırakır mısınız teşekkürler.
  15. Stunt

1000rr sp ve Hayabusa yazılımla beygir ve tork yükseltme

1000rr sp 2015 blokta 181 ps 114 nm tork veriyor ama aktarma organlarının kaybettirdiği güç yüzünden arka tekerde 163.58 bg 107 nm tork alıyoruz. 1000rr sp 2015 yazılım sonrası arka tekerden 169.07 bg ve 109.30 tork veriyor. Hayabusa 2015 blokta 197 hp 155 nm tork veriyor ama aktarma...

Yeni mesajlar