Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar.Rks freccia motorum icin celik fren hortumu taktirmak istiyorum.Piyasada bulunan hangileri uyumludur bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
Sevgili motosiklet.net ailesi belkide yardımınıza en çok ihtiyaç duyduğum an bu andır.Sorunum ise CC KÜÇÜLTECEĞİM.
Evet küçülteceğim.Hali hazırda kullandığım mt07 yi hem artık hevesimi almış olduğumdan hem maddiyattan (tatsumoto olduğumdan kışları binmediğm halde ödediğim öküz gibi vergi de...
Merhaba arkadaşlar.Spor salonunda idman yaparken müzik dinlemek için bluetooth kulak üstü kulaklık almak istiyorum ancak piyasadan bi haberim.Sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz orta yollu bir ürün var mı?
Merhaba arkadaşlar
Bayramın 1. günü sabahı Pulsar 200Ns motorumun çalındığını farkettim.Geçen yazdan çalınan R25 im den dolayı tecrübeli olduğumdan can sıkıntısı küfür kıyamet atladım arabaya karakola gidip ifademi verdim motoru çalıntıya çıkarttım falan.Sonrasında sağolsunlar bir...
Merhaba arkadaşlar ilk sahibiyim.2 ay önce pulsar aldım.İhtiyacım olmadığı için satıyorum.Sorunu problemi yoktur.Şimdiden hayırlı olsun.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-180-zones-satilik-473844744/detay/
Selam arkadaşlar geçen sene r25 motorum yaşadığım sitenin bahçesinden çalınmıştı.Polis tutanak eş dost sosyal medya falan bulamadık.
Dün bizim bloğun görevlisinden öğrendimki karşı bloğun görevlisinin oğlu 6 motosiklet hırsızlığından gözaltına alınmış ve şu anda tutuklu.Gereksiz bir heyecan,öfke...
Selam arkadaşlar geçen hafta iğneadadan dönüşte muayene tarihinin geçmesinden dolayı ceza yedim.Cezayı bugün ödedim ancak memur yazarken cezayı ödedikten sonra biyere gidip bişey yaptır demişti ama şu an hatırlamıyorum:pr: İlk defa ceza işleriyle uğraşıyorum.Elimde iki adet kağıt var biri geçici...
Merhaba arkadaşlar bütçeme ve ihtiyacıma uygun ceket aramalarımda kendimce 7 taneye kadar düşürdüm.Belki daha önce kullanmış olup fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Sizce hangisi ?
1. Revit Jupiter...
Merhaba arkadaşlar.Şeklini çok sevdiğim bir deri ceketim var.Birazcık bol geliyor ama içime kazakla falan giyince kurtarıyor.Buna omuz dirsek ve sırt koruması takarak motosiklet ceketi yapmayı düşündüm.Şu an aklımda korumaları alarak bir terziye diktirmek var.Korumaları nerden...
Selam arkadaşlar.Çalınan motorun şasi numarası ile internet üzerinden sorgulayabileceğim biryer var mı?İnternet üzerinden yoksa eğer nerden sorgulatabilirim?
Arkadaşlar dün gece saat 03.30dan sonra 1700kmde yamaha r25 mavi/gri motosikletim beylikdüzünde evimin önünden çalınmıştır.Bulanlar dönüş yaptığı taktirde ödüllendirilecektir.İrtibat için 05368807039
Merhaba arkadaşlar geçen gün iş yerinde motosiklet park alanına koyduğum motorumu iş çıkışında düşürülmüş olduğunu gördüm.Hemen güvenlik kamerasından kayıtları alıp kaza anının görüntülerini aldım.Bizim işyeri servislerinden biri geri geri gelirken park halindeki motorlardan 4 tanesini biçiyor...