Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tel jantlı olanlar tubeless mi peki? Şambrelli tel janttan çok çektim zamanında da. Diğer yandan tubeless telli jantların da akord ayarı çok sıkıntılı diye okumuştum. Heryer yapamıyormuş.
Sanırım çelik jant bana daha uygun.
Peki aradaki hp farkı yazılımsal mı acaba?
Donanım farkı yoksa sonradan...
Cevap için teşekkürler. Bu durumda 750 daha iyi diyorsanız piyasa olarak ben ona yöneliyorum. Favorilerde var zaten birkaç tane. Diğer arama kayıtlarını silip bayramdan önce 750 alayım o zaman ben.
Varsa forumda satmak isteyen kriterlere uygun görüşebiliriz.
F750 nin daha temiz kullanılmış olma potansiyeli güzel bir nokta. Cevap için teşekkürler. ✋🏻
1742202700
Linki okuyacağım. Karşıma çıkmamıştı. Sanırım çoğunluk GS diyor.
O tarafa yoğunluk vereyim aramalarında o zaman.
Şimdi karşıma çıkan soru da şu oluyor bu durumda.
750
800
850
900...
Boy 1.86 kilo da 100 den fazla olunca seçenek fazla olmuyor. Daha önce Nc750 kullandım, V Strom kullandım. Şimdi de değişik kaliteli sorun açmayacak düzgün bişey ararken bu iki model arasında kaldım. Sürat sevmem viraj da yapmam sakin sakin geze geze gitmeyi severim ama zorda kalınca sollama vs...
Herkese selamlar,
2020 2022 model yılları arası bu iki model arasında kaldım.
Geçen yıl açılmış bir konu var ama bugünün şartlarında hangisini tercih etmek mantıklı olur sizce?
Kullanım şartlarına göre tercih edebilirsin yanıtlarınıza ek olarak bmw piyasasını hiç bilmediğim için bana 2 yıl...