srowzy kullanıcısının son içeriği

1. S

Honda PCX DX vs Yamaha NMAX Tech Max (125cc)

Teşekkür ederim. Oyumu NMAX tarafında kullanmaya çalışacağım. 1748146283 Anladım hocam, yine de teşekkür ederim. 1748146312 İlginiz için teşekkür ederim.
  2. S

Anladım. Peki sizce PCX'in NMAX 125'ten geri kalan yönleri nelerdir? (A1 sınırı olduğu için 155'i katmayınız lütfen.)
  3. S

Peki siz Yamaha ve Honda arasında kalsanız, hangisini tercih ederdiniz?
  4. S

Haklısınız. O zaman bir cesaret, önce NMAX almaya çalışacağım, fiyatıda göz önünde bulundurup biraz esnettirmeye çalışacağım. Olmazsa da PCX alacağım. Çok aman aman fark olmayacağını bende biliyorum ama en ufak detay bile rahatsız ediyor. Ağzı olan konuşuyor aslında hep ondan! Herkes sizin gibi...
  5. S

Gece saat 1.30 oldu, ben hala Pazartesi alacağım motoru seçemedim. Ne alsam pişman oluyorum, hep başıma geliyor. Sanırım sorun bende. Bilmiyorum, ne yapacağımı bilemiyorum. Almasam mı daha iyi? Yazı tura atıp ona göre alsam mı daha iyi? 1748125550 Bir yandan doğru da olsa ben hiç 80.000...
  6. S

PCX'e nedense bende biraz daha yakınım ama viraj ve top speed konusunda tedirginim, eğer güven vermiyorsa kesinlikle NMAX alırım. Eğer aman aman bir fark yok ise, ikisininde lastikler o kadar kaymıyorsa PCX daha mantıklı gibi.
  7. S

Anladım. Düşünmekten uyuyamadım ne yapacağım bilmiyorum. Virajda yaparız, konforda isteriz, yok bi' ortası şunun arkadaş! NMAX alacağım sanırım mecburen...
  8. S

Maalesef ki haklısınız. SYM'yide çok araştırdım ancak Servis Ağı ve marka takıntım nedeniyle maalesef tercih edemem. Sırf Apple ekosistemine dahil olayım diye sıfır S23'ten daha düşük bir model olan iPhone 14 Pro'yu 2. el daha pahalıya tercih etmiş bir insanım ben. Çok kararsızım ve zor...
  9. S

A1 ehliyetim ile bakışıyorum :) A2 ehliyete yaşım yetiyor ancak daha almadım, ev alacağımız için istediğim motor olan Z500'e daha bütçe yok. O zamana kadar her yeri dökülen Raider'i satıp PCX veya NMAX almayı düşündüm ve karar verdim. Sadece bu iki model arasında karar vermek istiyorum.
  10. S

İyi akşamlar. Pazartesi günü bir scooter satın alacağım, PCX ve NMAX arasında kaldım. Seçeneklerin İkisi de en iyi paketi (PCX DX/NMAX TECH MAX). Gerçekten çok yönlü olmasını istiyorum. Konforu olsun, viraj alması olsun, sele altı olsun, özelliği olsun, bakım ücretleri ve periyodik tablo...
  11. S

TVS Raider 125 yalpalama sorunu

Merhabalar. Motor 2.5 aydır bende ve 3400 kilometrede. Şehiriçi ve bölünmüş yollar çoğunluklu olarak, uzun yol dahil her yerde kullanıyorum motoru. Motoru aldığımdan beri bi' yalpalama sorunu vardı. Özellikle hızlanınca ve rüzgar vurunca motor resmen sağa sola atıyor, kontrol edilemez hale...

Yeni mesajlar