Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cup motosikletlerde elektirik sigortası varmıdır? Gecen gün xenon ampul aldım eski ampulum ise ba20d armut tipi idi. xenon ampulu taktığımda çok güzel yandı ancak 1 gün sonra yanmamaya başladı farı söktüğümde soketi yakmış acaba watt yüksekmi geldi? veya kablolarmı ciyuvv :( ayrıca...
arkadaşlar cup motosikletlerde elektirik sigortası varmı? Gecen gün xenon ampul aldım eski ampulum armut tipi BA20D idi 1 gün sonra ise acaba sebebi nedir farı çıkarttığımda ise ampulu taktığım yer erimiş ayrıca stop farımda yanmamaya başladı ve bunu nerde tamir ettirebilirim iyi akşamlar.
arkadaşlar Jinchenğ jc 110-9 cup hakkında bilgisi olan varsa palaşırmısınız. bir çok parçası mondial 110 ft ile aynı. bilgiğim bu motor olarak sağlammıdır.
arkadaşlar ben yakın zamanda bir motosiklet aldım noter satışı yaptık. neyse ertesi gün sigorta yaptırdım. sigortacı adam benim motosikletin markasını bulamadı sistemde başka bir motosiklet markası yazdı benim motosiklet jinchenğ jc 110-9 sigortacının yazdığı jinlun jl 250-5 yanlız motor ve şase...