sradbela kullanıcısının son içeriği

1. S

bu siteye dikkat

http://www.motosikletim.com.tr adresinden bi hava filtresi istedim internet üzerinden ve dolandırıldım arkadaşlar karşımda ne bi muhattap ne başka birşey dikkatli olun sizde dolandırılmayın lütfen...
  2. S

Karbüratör hakkında yardım lütfen

merhaba arkadaşlar yeni bi motorsiklet aldım srad 750 1996 karburatörünü değiştirdik önceki sorunlu idi taktık şimdi bi kaç ufak sorunu kaldı çözemediğimiz sadece kalkarken 3000 4000 devire kadar gaz yemiyor böyle benzin biter silkeler ya öyle sonra uzuyor gidiyor bu neden yapar...
  3. S

srad 750

motor 4 bujisi ateşliyor ama benzin gelmiyor... neden yapar bilginiz var mı
  4. S

srad karbüratör sorunu

merhaba arkadaşlar 96 model srad 750 motorumun karbüratör değişimini yaptık ancak kalkarken 4000 devire kadar gaz yemiyor 4000 devirden sonra gidişi düzeliyor tpc sensöründen dediler değilmiş bozüyük ufak bi yer anlayan yok bana bu konuda yardım edebilirseniz tşk ederim.. hayırlı günler:pale:
  5. S

acil yardım lütfeb

:pale::pale:merhabalar srad 750 96 model bi sorun var kalkarken 3000 devire kadar boğuluyor ve sonra gidiyor karburatör değişti yeni neden yapar bi bilgisi olan varsa lütfen yardım edin tpc sensörü dediler onla ilgisi yok neler yaptık olmuyor acil yardım lütfen....:pale::pale:

Yeni mesajlar