speedy17 kullanıcısının son içeriği

1. speedy17

Honda CBR 125 R

Daha büyük makina alıcagim icin satılıktır.Sorunsuz.. MT üyesi arkadaşlarım icin ufak pazarlık düşünebilirim. http://www.sahibinden.com/sahibinden_acil_honda_cbr_125_r_temiz_ve_bakimli-29WQQaXQQ18142305WQQpXQQdisplayitem
  2. speedy17

Zincir yagı-Balata spreyi son kullanma tarihi

Arkadaşlar dün zincir yağı ve balata spreyi aldım.Fakat kullandıktan sonra son kullanma tarihinin 23/07 oldugunu farkettim.Bu ürünler işlevini kaybetmişmidir acaba? 2 sene geçmiş sonucta :S balata spreyini sıktıktan sora arka fren tutuşu zayıfladı.Geri götürsem alırlarmi acaba:silent:
  3. speedy17

arkadaşlar bu mavi lamba nedir nereye takılır?

http://img213.imageshack.us/i/renkkkkkcbr.jpg/ arkadaşlar bu resimdeki mavi ışık nedir, nereye takılır ve nereden temin edebiliirm.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. hoşuma gitti benimkinede takıcam :queen:
  4. speedy17

istanbul-izmit arası

Arkadaşlar istanbuldan-iztime en yakın nasıl gidebilirim? ve ortalama kac dk sürer? birazdan yola cıkıcam, yardımcı olursanız sevinirim :rendeer:
  5. speedy17

Satılık CBR 125R 2006model 9.750 km de

Arkadaşlar cc büyüteceğim için CBR 125 imi satmaya karar verdim. ilgilenen olursa ilandan bakabilirsiniz.. http://www.sahibinden.com/sahibinden_temiz_bakimli_honda_cbr_125_r-76WQQaXQQ16896513WQQpXQQdisplayitem
  6. speedy17

CBR 125 Far hakıında ---

arkdşlar benim cbr125 in kısa farları acıkken bazen tek ampul yanio , bazende cifti birden yanio. sebebi nedir acaba bilen varmi ?
  7. speedy17

Ceza puanı -

arkadaşlar geçenlerde kask cezasi yedim 61 TL. Fakat ceza puanı sorgulamaya baktığımda 'Ceza Kaydına Rastlanılmadı' yazıyor. bunun sebebi nedir acaba ?
  8. speedy17

100-200 TL arasi alabilecegim mont ?

merhabalar . 100-200 tl arasi alabileceğim mont ariyorum. bildiğiniz biyer veya önerceginiz bi mont varsa yardımcı olursaniz sevinirim. şimdiden teşekkürler :rendeer:
  9. speedy17

Temel ve Dursun'un Motosiklet Gezisi :)))))

Temel bir gün yeni bir motosiklet alır. Dursun ile beraber bir gezintiye çıkar gün boyu bayağı bir gezerler ve hava kararır tam o sırada önlerinde iki ışık görürler. Dursun - Temel önümüzde iki motosiklet var der... Temel - Ula Dursun az bekle ikisunun ortasından geceum de havamuz olsun der...
  10. speedy17

ArkadaşLar yardımm..

merhaba arkadaşlar. önümüzdeki hafta motor almaya karar verdim.Fakat ne alcagim konusunda kararsızım. sizce 2009 model 0 km apache mi dersiniz yoksa 2005-2006 model 5 ile 8 bin km arasinda Honda Cbr 125 mi ? şmdiden tşkkur ederim. yorumlarınızı bekliyorum.
  11. speedy17

TVS apache alabilecegim biyer?? YArdım..

Merhabalar..- TVS apache almya karar werdim. Peşin 2000 TL,geri kalan miktarı 6 taksit senet olarak ödemeli satacak biyer arıyorum...Yardımcı olursanız sevinirim .
  12. speedy17

Acil yardımmm

Arkadaşlar Jinlun JL 125 T-10 Fun motoru icin ne dusunuyorsunuz.bu motor hakknda bilgi lazım bana.Alicagim ilk motor olucak.
  13. speedy17

500-1000ytl Arası scooter arıyorum

500 ile 1000 YTL arasinda Temiz,Sorunsuz scooter ariyorum.Bu kullanacagim ilk scooter olucak onun icin kullanışlı bişey tercihimdir.