ArkadaşLar yardımm..

merhaba arkadaşlar. önümüzdeki hafta motor almaya karar verdim.Fakat ne alcagim konusunda kararsızım. sizce 2009 model 0 km apache mi dersiniz yoksa 2005-2006 model 5 ile 8 bin km arasinda Honda Cbr 125 mi ? şmdiden tşkkur ederim. yorumlarınızı bekliyorum.

bencede tarzları farklı.Önce kafanda istediğini belirlemelisin.
Birde bence vücut ölçülerinde Bayaa önemli ama ben mıllet ne derse desın motoruma bınerım rahatca surerım diyosan cbr ı öneririrm tabiki

tvs yi hic görmedim ama cbf ile aynı klasmanda oldukları icin boyutlarıda aynıdır diye dusunuyorum.

cbr ise biras daha ufak kalıyor.

hmm o zmn üstüne binip denemen senın icin en iyisi olucak gibi.

Hondanın kalitesini biliyoruz zaten,

TVS de biras titresim problemi varmıs sanırım bazı kullanıcıları oyle soyluyordu.

arkın TVS sine bindm kullandm . cok rahat ve hafifti.. ama CBR cok daha gösterişli oldugu icin aklm hep onda kalio

en azından motoru bir mekanın onune cektiginde temiz albenisi olmali bence:D apache yi genelde kuryeler kullanıyor :S beygr bakımndan hangisi daha guclu acaba?

hmm aşagı ykarı aynıymş evet. en iyisi 2.el temiz bir Cbr bulmak. 0 km apache bana 3.5a patlicak. 2. el hondayı ise 2.8 e alsam 3 e gelcek oda. CBR daha mantıklı gelmeye başladi. oysaki haftalardir apache almayi dusunuodum xD acilen CBR bulmak lzm sanıırm . bnm istedigm temiz sorunsuz olsn.zaten bu ilk motorum olucak.

merhaba arkadaşlar. önümüzdeki hafta motor almaya karar verdim.Fakat ne alcagim konusunda kararsızım. sizce 2009 model 0 km apache mi dersiniz yoksa 2005-2006 model 5 ile 8 bin km arasinda Honda Cbr 125 mi ? şmdiden tşkkur ederim. yorumlarınızı bekliyorum.

vallahi uzun boyun var üstünde küçük kalıcaktır cbr 125 ama tvs lerde güzeldir
honda nın parçaları pahalıdır sadece ön fren balataları 80 tl tutuyor ona göre düşün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar