Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[B]Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle ben motoruma egzoz takıcam ama motorun servisine gittim egzoz satılıkmı diye satılık performans egzoz buldum sordum kaca takarsın usta diye bana bunun montajı farklı 100 lira egzoz 100 lira işçilik alırım dedi :pale: sizce normal mi fiyat yoksa bi işmi var...
Arkadaşlar yeni motorumu aldım sonunda tvs apache rtr 150 motorumdan cok memnunum simdilik hele vites gecişleri vistes gectimi diye tekrar kontrol ettiğim oluyor motor vites gecişleri cok güzel açılısı olsun herşeyiyle cok güzel uzatmayım resimleri...
:queen:
selamun aleyküm arkadaşlar ben birşey sorucam kuba xcg 150 alıcaktım bugün bayiye gittim peşin fiyat 2130 ama 36 ay taksit imkanı varmış onu sorudm ayda 96 tl ya sonda dedim 2130 luk motor 1110 tl farkla geliyor bana bu kadar cok faiz olurmu dedim ben kredi kartı kullanmam karsıyımda zaten ama...
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu konuyu sadece muhabbet ve tartışma amaclı açtım belki benden önce benze konu lar olmuş olabilir ben bazı arkadaşlar ile tartıştım bana dedilerki ben super boy alıcam bu arada, bana prince al dediler tipleri aynı hem ön fren disk dediler bende ön frenin disk...
Arkadaşlar başlık ta yazdığım gibi ben mondial mg 100 superboy alıcam ama aklıma takılan bir şey var alt sakal ile ön koruma barı 2 side takılabilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardım cı olursa sevinirim ...
Alt sakal
Motor
Ön koruma barı