something123 kullanıcısının son içeriği

1. something123

DÜNYA KADIN SÜRÜŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ - TKMK DAVETİ

Sevgili Motosiklet.net forum üyeleri :) 5 Mayıs Dünya Kadın Sürüş Günü için saat 11.00da Bakırköy Meydanda toplanıyoruz. 12.00de kontağı çevirip sürüşümüzü başlatıyoruz. ( Sürüşümüzde kadın, erkek klüp üyeleri, bireysel herkes katılabilir. Kortejimizde bizi takip ederek yanımızda olmanızdan...
  2. something123

MİS GİBİ EYLÜL HAVASI!

Ne soğuk ne sıcak, ne guzel mevsimdir Eylül ya.. Motorda en guzel havalar o saçma sapan sıcaklama yok, yada içini donduran soğuk! bi soylıyım dedim :D p.s. Yakında içlik konuları gelmeden keyfini çıkarın :) evet evet en iyi içlik yündon :)
  3. something123

Turkiye Kadin Motorcular Klubunun acilisina butun dostlar davetlidir..

Biz kadın motorcularin güzel gününde bütün sevdilerimizi yanımızda görmek istiyoruz.. Kadın, erkek herkes davetlidir.. Aynı zamanda mekanda motorcu dostların gidebileceği bir mekan olarakta faaliyetine devam edecektir..
  4. something123

Cbr 650 f - diversion xj6 f - mt 07

4 5 yildir faal motor kullaniyorum en küçük motordan 300 cc ye kdr ciktim.. yavas yavas merdivenleri tirmandim.. Enduroya gecmek yada kendimce nc s gibi ktm 390 fibi bir motoru enduro havasina dondurmeyi duslerken yada gs f 700 bmw test surusuyle boyumun ve gucumun ne kadar az olduğunu bir kez...
  5. something123

Forumun EN'leri...

Gecen gun oturup dusundum, Motosiklet.net'in EN'leri kimlerdi acaba? Mesela ben en cok kimin bilgisine güveniyordum soru sordugumda? Bana gore EN bilgili kimdi? Kimdi EN açıklayıcı yorum yazani? Kimdi EN esprili ve bana keyif vereni okuyucunca? Yada kimdi EN trolu? Iste EN'ler kimlerdi...
  6. something123

Çok mutsuz günler yaşamanın ardından bulduğum yazı..

Ne yapsam mutlu olamıyordum, keyfim yerine bir tulu gelmiyordu, dudaklarım gülümseme şekline dahi giremiyordu.. boş bakışlar, ama en önemlisi ara ara üzerimde biriken sinirle herkes çatmaya başlamıştım, çözüm bulamadıkça daha çok sinirleniyordum, gece ruyamda düşündüğüm konuların farklı...
  7. something123

MOTORUMU SATTIMM.. ey gidi ninja ey!

Acı tatlı bir yıl geçirdik.. minnoştu hızlıydı çekiciydi keyifliydi.. süper absinin faydasını çok gordum, dipçik gibiydi :( gitti gönlümün efendisi :) Kemal Tkn Kardeşime.. değişiklik yapmadık :) istikrarla devam ediyoruz.. şimdi napsak netsek yahu modundayım.. nasip nasip..
  8. something123

İstanbul Kadın Motorcular-Avrasya Maratonu

Arkadaşlar bu işe gönül vere kadınların olduğunu öğrenmek açıkcası beni çok sevindirdi.. Avrasya Maratonu akabinde Ortaköy'deki buluşmalarına katılarak tanışma fırsatım oldu.. Kadınca, motor konusunu konuşmakta ayrı bir keyifliymiş açıkcası.. çok fotograf alamadım Maraton sırasında bir fotograg...
  9. something123

Sabahlari karanlikta uyanmak...

Saatleri inatla almayan hukumeti sabahleyin her karanlıkta kalktigimda ve ozellikle motorla yola çıktığımda aniyorum... sabah ise karanlikta aksam istem eve karanlikta geliyorum... tesekkurler, Awesomee,
  10. something123

17 yas cevresi ergenleri icerir...

Gitmis oldugum spor salonunda 16 yaşında bir ufakligin yanima gelmesiyle basladi butun dusunceler ve bugun ehliyetsiz çocuğun polisten kacmasiyla devam etti dusuncelerim... Çocuk 'Abla senin motora hayranim seneye ehliyet yasim ama babam ölse almaz motor seytan icati diyor' dedi.. Bana yardımcı...
  11. something123

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

araştırmacı yorumcu üye :)
  12. something123

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

Tork bir araçtaki çekiş gucudur, torku yuksek olan bir arac hizli gider diyemeyiz ama yuk cekerken veya bir yokus cikarken torku yuksek makine gereklidir, traktor kamyon gibi diyebiliriz.. motorda ise ss motorlarda hiz yüksekken cross endurolarda tork cekiş gucu daha yuksek ve on plandadir.
  13. something123

Bir anda tureyip yok olan tipler...

Forumda dikkatimi cekiyor son zamanda bir kisi uye oluyor 1 hafta boyunca 24 saat online herkese herseye cvp veriyor birde ustune hosgeldin ekibi havasina giriyor sonra bakiyosun yok oluyorlar.. Sipsevdi asklar gibi bi geliolar bi kayboluyorlar.. ne ariyorlar neyi bulamayip gidiyorlar.. 5 n 1 k...
  14. something123

Eski t-shirt'umu atamayınca...

Uzun yıllar giyindim.. Şortla, taytla, yeri geldi plajda, pijama niyetine uyurken, yeri geldi bir aksam dışarı çıkarken deri pantolonumla.. Neyle giysem uydu.. her yerde dikkat çekti, farklıydı rengi çok güzeldi.. sanki evim gibiydi sanki ben gibiydi.. Bir motor buluşmamızdada ustumdeydi.. MT...
  15. something123

KÖTÜ RÜYA GÖRMEK...

Ne zaman kotu bir rüya görsem, o gün mutlaka kötü bir şey oluyor, Bu konuda çok huzursuzum.. Bu durumu söyleyince bir daha olmaz diyorlar, bende şimdi soyuyorum, umarım bir daha olmaz.. ziyadesiyle sıkıldım... moralim çok bozuk..