Eski t-shirt'umu atamayınca...

Uzun yıllar giyindim..
Şortla, taytla, yeri geldi plajda, pijama niyetine uyurken, yeri geldi bir aksam dışarı çıkarken deri pantolonumla..
Neyle giysem uydu.. her yerde dikkat çekti, farklıydı rengi çok güzeldi.. sanki evim gibiydi sanki ben gibiydi..
Bir motor buluşmamızdada ustumdeydi.. MT bayragımız olsaydı yerimiz belli olurdu dedigim de benle dalga gecildi sen varsın ya herkes gorur diye.. sevdim cidden sevdim.. o resmide buldum solda ucundan azcık gozukuor

lENDnl.jpg

Kışlıkları kaldırırken "seni seneye giymeyecegim bir çok fotomda sen varsın eskidin anladın mı" dedim...
Hüzünlü hüzünlü baktı.. Kıyamadım! o zaman seni en çok kullandığım başka bir şeye çevirmeliyim dedim...
ve handmade buff yaptım..
Kış geliyor.. t-shirtler buffa cevrilebilir bunu keşfettim aşagıda bir tshirt'un buff oluşunun öyküsü...

Ölçüler 25cm*50 cm...
Daha geniş ve uzunda olabilir bu şekilde boynu daha ıyı korur diye dusunuyorum ben ktm nin buffını ornek olarak aldım :)

qEN08Z.jpg

MkBQgM.jpg

QQz5Yj.jpg

byE1Mm.jpg

gXYgV0.jpg

Mutlu sonnnnnn çok guzel oldu :)

PQad6d.jpg

Terse çevirip dikme bölümünü annelere yaptırmakta fayda var..
Sevdiginiz t-shirtlere kıymayın :salut:
BUFF YAPIN :joker:

Mantıklıymış eline sağlık, sevdiğin tişörtlere kıymak değil, modelini çok sevdiğim ama buff olarak bulamadığım logo/sembol/motor temalarının tişörtlerini buff yapabilirim, biraz daha detaya ihtiyacım var sadece. İnternette videolar olsa gerek bu konuyla ilgili. Teşekkürler paylaşım için.

Mantıklıymış eline sağlık, sevdiğin tişörtlere kıymak değil, modelini çok sevdiğim ama buff olarak bulamadığım logo/sembol/motor temalarının tişörtlerini buff yapabilirim, biraz daha detaya ihtiyacım var sadece. İnternette videolar olsa gerek bu konuyla ilgili. Teşekkürler paylaşım için.

İnternete hiç bakmadım açıkcası..
Ama takıldıgın bir şey olursa sorabilirsin yardımcı olurum :)

Bunun yerine lc waimiki'den tişört alıp 2 kere yıkamak daha mantıklı. Aynı boyutlara ulaşır..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Pembe olması şart mı?
İstediğimiz renkten yapabiliyormuyuz?:sunny:

::blusssh:

DKN

eski tişörtümü atmaya kıyamayınca, bir gün baktım ki annem el bezi yapmış

Pembe olması şart mı?
İstediğimiz renkten yapabiliyormuyuz?:sunny:

::blusssh:
Pembe hayat katiyor coqcan :)
Genede siyah falanda olur motor rengine kask rengine gore bakmak lazim :)
Güzel insan güzel konu bu gibi konulara ihtiyaçimiz var :)

Canimsin :) sana da yaparim :) ne renk istersen pembe haric :)

eski tişörtümü atmaya kıyamayınca, bir gün baktım ki annem el bezi yapmış

Buff yapmasini sole sen oda oluor:)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Helal olsun be güzel fikir, özgün mü arak mı?

Denildiği gibi eskimesine gerek yok, yeni tişörtler de yapılabilir

O tişörtler Perwolllemi yıkanmış hiç renk değişikliği yok sıfır mağaza ürünü :)pembe tişört güzelmiş minnie mouseli :)

DKN

O tişörtler Perwolllemi yıkanmış hiç renk değişikliği yok sıfır mağaza ürünü :)pembe tişört güzelmiş minnie mouseli :)

mini mouse değil miki mouse. evet eskidi deyip yepyeni tişörütünü kesmiş ama iç dünyasını bilemeyiz. sen tutumlu bir kıza benziyorsun :)

Yanlış biliyorsun dkn.miki mouse erkek olan.minnie mouse bayan olan disney kahramanı.yukarıda pembe tişörtte pembe fiyonk var dikkatli incelersen.yani o minnie mouse.neyse öğrenmiş oldunuz bu gereksiz bilgiyi:)

:) banada sen yap avsım
Thsirt gonder walla pembe yaparim :))

Helal olsun be güzel fikir, özgün mü arak mı?

Denildiği gibi eskimesine gerek yok, yeni tişörtler de yapılabilir

Yuzde yuz orjinal fikir youtube yapan var mi bilemem tshirtu forma yapinca ve cidden cok sevince, birde motomax vs nereye gitsem istedigim ton pembe buff yoktu olmazsa olmasin len ben de yaparım dedim :) yokluk insani bolee yarayici kilior:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------

Yok walla pazardan aldim eskimiyor iste bende onu diyorum hersekilde giydim ben giymekten sikildim, anlatirken 3 sene onceki fotolardan baslicaktm da sonra dedim namusait bir yer burasi bosver :))

Thsirt gonder walla pembe yaparim :))

Yuzde yuz orjinal fikir youtube yapan var mi bilemem tshirtu forma yapinca ve cidden cok sevince, birde motomax vs nereye gitsem istedigim ton pembe buff yoktu olmazsa olmasin len ben de yaparım dedim :) yokluk insani bolee yarayici kilior:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------

Yok walla pazardan aldim eskimiyor iste bende onu diyorum hersekilde giydim ben giymekten sikildim, anlatirken 3 sene onceki fotolardan baslicaktm da sonra dedim namusait bir yer burasi bosver :))

hangi pazarmış o banada söyleyin:)

Mersin İl Temsilcisi
ben de paçası yıpranmış kot pantolonlarımı atmayıp, balığa giderken giyilecek kot şort yapıyom..
bir de peynir kasesi dibindeki kırıntılarla peynirli makarna ya da omlet :p

Patlıcandan reçel yapabilen bir canlının tişörtten buff yapması çok normal :bounce:

örf ve adetlerimize göre eski tişörtler yerbezi yapılır.
kültürel erozyona sebep olan bu gibi yeni işleri kınıyorum.
batı etkisindeki dejenerasyonun etkilerdir bunlar.
buff ne arkadaş!
hiç pet şişeden fes yapalım diyen yok!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar