SolidRider kullanıcısının son içeriği

1. S

Yeni kask kameram Innovv

Merhaba arkadaşlar,dün akşam gelime geçen yeni kask kameramdan kısa bir video aldım,iyi seyirler. :) Odamın manzarasıdır ayrıca,ama köprü çıkmamış :P https://www.youtube.com/watch?v=G7AeciWr2nY Not:1080p'de seyredin :) Trakyalı üyemiz oyunageldim'den alınmıştır kamera :)
  2. S

18-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi

Selam tekrardan,bu hafta yağış sebebiyle geziyi erteleme kararı aldık,yalovada herkes osiris'in kulağını epey çınlattı diye tahmin ederekten :P Şimdi aşağıya önceki mesajımızı copy/paste yapıyorum. Hadi bakalım yağışı,anneler gününü bahane edenler,pamuk eller klavyeye.. Yaptığımız ortak...
  3. S

11-05-2014 Şile-Saklıgöl-Ağva Gezisi

Arkadaşlar merhaba,haftasonu olan yalova gezisinde,yağmur yesekte,gerilsekte,güzel bir organizasyon olduğu kanaatindeydik,biz de dedikki bu hafta da birşeyler yapalım.Sohbetimiz koyulaşsın,mis gibi orman havası alalım,şöyle bir de güzel göl başında mangal yapalım.:cat::queen: Yaptığımız ortak...
  4. S

Suzuki Carry tercih edilir mi ?

Arkadaşlar merhaba,konuyu buraya açtım ama daha almıcam,bir kaç ayım var o yüzden alınık bölümüne konması saçma olur diye düşündüm, 10.aydan sonra Allah izin verirse kendi işimi kurucam ::meleeek:,bana bir araç lazım,böyle vergisi düşük,yakıtı düşük,sorun çıkarmayan parçası pahalı olmayan gibi...
  5. S

18-04-2014 Tarabya'da balık!

Selam bütün mt cemaatine :) Havalar ısındı kıraçalar oldu istavrit.Sezonu bir kaç ay önce kapatmıştım.Arnavutköyden,Emirgandan ve Tarabyadan aldığım istihbaratlar sonucu sabahtan başlayıp akşam üzerine kadar balık yaptığını duydum.Cumartesi günü balık tutmak için öğleden önce saat 11:00 gibi...
  6. S

Toplu dağıtımlarınız için kurye servisi

Herkese selamlar,bir kurye firmasında çalışan bir kaç arkadaş olarak ek-iş gibi gün içinde ve akşamları toplu dağıtımınızı yapabiliriz.Düğün,açılış,etkinlik davetiyeleriniz aynı gün içerisinde teslim edilir.Ücret için mesaj atabilirsiniz.:)
  7. S

Alınık Kask Kamerası

Herkese merhabalar ! Forumu ve interneti biraz araştırdımda fiyatlar biraz yüksek geldi.Kullanmayan,elinden çıkarmak isteyen ya da bir motorcu kardeşime iyilik yapayim diyen biri varsa (:)) lütfen ulaşın.
  8. S

Yine,yeniden selam.

Herkese selamlar,ismim Çağatay.Daha önceden siteye üyeydim fakat ne üye nickimi ne emailimi ne de şifrelerimi hatırlayabildim.Bu yüzden yeni hesap açtım en son aktif olduğum sene 2008 falandı herhalde.Yeniden buradayım herkese merhaba ! :)

Yeni mesajlar