Yeni kask kameram Innovv

Merhaba arkadaşlar,dün akşam gelime geçen yeni kask kameramdan kısa bir video aldım,iyi seyirler. :)
Odamın manzarasıdır ayrıca,ama köprü çıkmamış :p
https://www.youtube.com/watch?v=G7AeciWr2nY

Not:1080p'de seyredin :) Trakyalı üyemiz oyunageldim'den alınmıştır kamera :)

Lens açısı biraz dar ve ışık duyarlılığında problem var , titreşimle başa çıkabilir mi bilmiyorum ama uygun fiyatlıysa tercih edilebilir.Hayırlı olsun...

Hayırlı olsun gardaşlık,sen biraz kullan ona göre bende edinecem yada gopro alcam artık..

Teşekkür ederim hepinize,ilk aksiyon kameram olduğu için bana yetiyor bugün birkaç kez çekim falan yaptım,gayet hoş.Verdiğim paraya göre iyi bayağı.
Bu arada Lens açısı aslında gayet genişte,çok geniş bi alan çekiyorum o yüzden öyle gelmiş olabilir :)

Merhaba arkadaşlar,dün akşam gelime geçen yeni kask kameramdan kısa bir video aldım,iyi seyirler. :)
Odamın manzarasıdır ayrıca,ama köprü çıkmamış :p
https://www.youtube.com/watch?v=G7AeciWr2nY

Not:1080p'de seyredin :) Trakyalı üyemiz oyunageldim'den alınmıştır kamera :)

hayırlı olsun, kameranın tam olarak markası ve fiyat bilgisinide paylasırmısınız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, umarım titreşimden etkilenmez. F/P olarak bence iyi.

Kameranın motor ile giderken görüntüsünü izledim. Titreşim kesinlikle etkilemiyor. Gerçi orada bir uzatma kolu kullanılmıştı ama gene de performans çok iyi idi bence!

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim Hasan abi.Bugün Minibüstede kullandım.Benim ön lastiklerden birinde bi sıkıntı var 160 dan sonra araba titremeye başlıyor,acayip net çekmiş.Gitgide ısınıyorum kameraya.Ama 1080'de 14 dakika çekim 2 gb tutmuş :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar