Sokollu kullanıcısının son içeriği

1. Sokollu

Son Fiyatlar, Güzel Fiyatlar Revit Deri Mont-Scorpion Kask- M BeDEN

Fiyatları ürünleri aldığım fiyatın (3-4 sene önce almıştım) altına yazıyorum. Özellikle deri mont sıfır ayarında, bu fiyata aynı temizlikte fileli mont bile yok. İlan no : 939234433 İlan no: 946549090 Beyoğlu bölgesi ve yakınlarına getirebilirim. Tekeriniz düz basa :king:
  2. Sokollu

Revit Akira Deri Mont (Medium)+ Scorpion Eco 500 Air Kask

Herkese selamlar, kazasız belasız sürüşler. Uzun süredir bir gün nasıl olsa lazım olacak diye kullanmadığım mont ve kaskımı satıyorum. Fiyatlar sondur. Revit Mont İlan No : 924812067 Scorpion Kask İlan : 924816135 Yeni model şehir bisikleti ile takas düşünebilirim. :bounce: Arsa takasına da...
  3. Sokollu

Kısa Bir Mola Veriyorum Ama Bir Çift Sözüm Var ( haykırmalı başlık)

MT dostlarım(mt 7 değil) selam, hayırlı ramazanlar :rendeer: Perşembe itibari ile şehir içi kullanmak için aldığım scooterımı sattım. Evet çok motor alıp satılıyor ama uzun bir süre motosiklet kullanmayacağım. Nedeni tamamen duygusal. İş hayatımı olabildiğince rölantiye alıp (part time günler...
  4. Sokollu

Revit Excalibur Medium Mont - Masterlock Titanyum Zincir

Motorumu sattığım için elimde kalan aksesuarların bazılarını satıyorum. Revit Excalibur Mont , https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-revit-excalibur-423350212/detay/ Master Lock 8293 Titanyum Baron Zincir Kilit...
  5. Sokollu

Grand Dink 250i 2013 - Kisisel Notlar Icerir

[SIZE=2]ONSOZ : Bu konu basliginin ilk mesajinda yazanlar yeni aldigim scooter ile ilgili SAHSI goruslerimi,begendigim,olup bittigim yonleri, begenmedigim ya bu da boyle olmaz ki dedigim yonlerini yazmak icin, piyasada az olan bu motosikletin aktif kullanicilarinin konuyu gorup tavsiyelerde...
  6. Sokollu

Motosiklet Elektrik Sistemi Kontrol - Oneriniz ?

Merhabalar , Gectigimiz senelerde benim basima gelen bir olay : - Mars almayan bir motosiklet, biten aku yerine (sorunun akude oldugu sanildigi icin) bosu bosuna alinan bir baska aku, o kadar yol motosikleti iterek yetkili servise goturmek ve SONUC ; - Stator yanmis, sen istiyor motor yurusun...
  7. Sokollu

Kor Nokta Aynasi- Bunlari Alsam Uyar mi ki ?

Iyi aksamlar ahali, Uzun zamandir aklimda idi, omuz uzerinden kor nokta kontrolu hep yapiyorum ama, yogun trafikte arka caprazimda motosiklet var mi yok mu, arka sol seritteki surucu aynamda yok nereye gitti ki diye dusunurken bana kolaylik olsun diye su `balik goz, kor nokta aynalari` alip bir...
  8. Sokollu

Radyator Suyu Ekleme- Antifiriz, Sogutma Sivisi, Saf Su Meselesi ?

Selamlar, 13 model su sogutmali scooter sahibiyim, su haznesine baktigimda L cizgisinin uzerinde. Malum havalar da bu kadar sicakken, ekleme yapmak istiyorum. Kitapcik % 50 saf su, % 50 antifiriz karisimini onermis. Benzincilerde satilan antifiriz su karisimi urunlerden alip eklemeli miyim ...
  9. Sokollu

Kymco Xciting 250 veya Burgman 200 Onerseler Ne Dersiniz ?

Yillardir milleti trolledigim motor tavsiyesi konularinin birini de ben aciyorum. Ama ybr cbf mi, r25 mi cbr mi gibi klasik kaliplarin disina cikiyorum :bounce: Simdi meseleyi soyle ; Bu genc arkadasiniz 250cc segmentinde Cbr,Inazuma kullandi, 3 sene once Kymco Super 8 ile basladigi yola...
  10. Sokollu

Arka Stand Gorevi Gorecek Ucuz Kriko veya Kaldirici Oneriniz ?

Iyi geceler , Bugun zincir temizleme yaglama isini yaparken yine lanetler,yine kufurler. Uzun suredir aklimdaydi bu isler icin arka stand yerine bir urun ariyorken karsima su cikti ...
  11. Sokollu

Kenan Sofuoğlu'nun Erkek Çocuğu Dünyaya Geldi

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden temsilcimiz Kenan Sofuoğlu baba oldu. Hollanda'nın Rotterdam Erasmus Mc Hastanesi'nde normal doğumla dünyaya gelen erkek bebeğe, Mahir adı verildi. "Faktör 5" hastalığı nedeniyle ilk oğlu Hamza'yı 4 aylıkken geçen yıl temmuz ayında kaybeden...
  12. Sokollu

Biraz Pinpirikli Adamımdır :)

- Motorlayım, kilit yok yanımda, gelemem kanka kusura bakma. + Olm ne abartıyorsun gel işte , ne kıymetli motorun varmış. - Tamam şöyle yapalım o zaman, bir şartla . + Ne ? - :bounce:
  13. Sokollu

Eyüp'de İkamet Edenlerin Dikkatine (Hırsız ALARMI)

Yarım saat kadar önce evimin önüne motosikletimi kilitlerken 2 plakasız scooter üzerindeki 4 çocuk (kasksız ekipmansız ) sokaktan geçmekteydi, arkada bulunanlar öndekilere bağırınca sokağın sonunda durup tekrar döndüler motoruma ve bana bakarak caddenin sonuna ilerlediler. Kilit branda...
  14. Sokollu

Hamile Kadının Ölümüne Neden Olan Korkunç Kazanın Videosu

Geçtiğimiz günlerde şu haberi okumuştum ; FSM Köprüsü çıkışında aracın ön camına isabet eden taş sonucu ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden fizyoterapist Gencer'in cenazesi, defnedildi. Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü çıkışında seyir halindeki araca çarpan taşın ölümüne neden...
  15. Sokollu

İstanbul Gece Çiy Düşmesi Dikkat- Bu Sezon da Düştük

Geçen yine yerdeyim :bounce: Asfalt düşkünü[email protected] Şükürler olsun yine bir trafik kazası yaşamadan hayatımıza bir patates olma daha ekledik. Gece 2 gibi barodi ile çay içip yakın bir arkadaşla benim eve doğru geçerken , Hızım en fazla 45, viraj da zorlamıyorum. Sağ şeritte rögar...

Yeni mesajlar