Eyüp'de İkamet Edenlerin Dikkatine (Hırsız ALARMI)

Yarım saat kadar önce evimin önüne motosikletimi kilitlerken 2 plakasız scooter üzerindeki 4 çocuk (kasksız ekipmansız ) sokaktan geçmekteydi, arkada bulunanlar öndekilere bağırınca sokağın sonunda durup tekrar döndüler motoruma ve bana bakarak caddenin sonuna ilerlediler.

Kilit branda işlemini halledip evime geçince (giriş katta oturduğum için motoru da sokağı da çok net görüyorum) 15 dk kadar sonra aynı kişiler çok daha düşük hızla sokakta turlamaya başladılar. Kapıya tekrar çıkınca sokağı terkettiler.

Polise haber verdim ama umarım geri gelir ve o motorlardan inmeyi akıl ederler. Evimin sokağa bakan giriş katında ve sokağa bir iki adım mesafede olduğunu, evde canı sıkılan diğer iki arkadaşımın da genelde sabahladığını tahmin edememişlerdir :pl: :king: :wiinkk:

Forum ahalisinin bilgisine,

Kazasız belasız sürüşler.

Son düzenleme:
yakaladınmı acımıyacan hacı buldunmu küreği agzının ortasına patlatıcan .

öldüresiye dövüp durucan dinlenip bidaha dövücen ama öldürmeyecen . ( cezası ağır olur )

yakalarsak çevremizdeki birsürü motorcu arkadaş ile polise teslim etmiyeceğimizden emin olabilirsiniz zaten :)

Hırsız motorunu çalmadan, canlı bomba kendisini patlatmadan suçlanamaz. O yüzden polise gitmenin bir faydası olmayacaktır. N'aparsın ! Memleketimizin kuralları böyle. Kuralın istisnası padişaha hakarettir. Aklında geçirdiğin anda tutuklanırsın.

Taş, tuğla, bisküvi ne varsa fırlat motordan düşene kadar, acıma kardeşim.

Zaten oldum olası ayar olmuşumdur bu plakasız, kasksız tiplere.

Millet salak sanki. Aylarca ehliyet peşinde koşturuyor. Devlet dairelerinde plaka ruhsat için sürünüyor. Kaskını ekipmanını alıyor..

Her neyse. Yine de gaza gelip fevri davranmamak lazım. Adamın ağzını burnunu kırarsın ama motosikleti çalmak için geldiğini kanıtlayamazsın. Beni darp etti der suç başına kalır. Burası türkiye.

En mantıklısı polisi işin içine katmadan ağzını burnunu kırmak. Sonra o uğraşsın dursun. Zaten polis yakalasa da akşamına serbest bırakıyor.

Ee beyler hirsizin hic mi sucu yok :)

Kansizlar gece tekrar ugramadi, coluk cocuktu zaten profesyonel olduklarini sanmiyorum,sokakta kilitsiz bir iki motosiklet var eski model bir ybr ve mondial marka bi commuter onlara sarmazlar umarim bu ureme israflari.

Isimiz polise kalirsa ohoooo, kamera goruntusunu cekip versem yine `yaaa bana hic ilismeeee, benim bolgem degil, suraya git` diye agiz yaparlar adim gibi eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar