Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hep arabalardan şikayetçi olunur ya motosikletlere saygı isteriz. Ama maalesef motorcular olarak önce biz kendi aramızda saygı göstermiyoruz. Sözüm herkese değil tabii ki saygısızlara. Her gün köprü yolunda daracık emniyet şeridinde veya diğer yollarda sağımdan solumdan teğet geçen...
Arkadaslar ön amortisorun arizali oldugunu nerden anlarsiniz? Soyle ki bugun motorumla her ufak cukuru tumsegi cok sert olarak gidonda hissediyorum. Daha once bunu bu sertlikte hissetmemistim. Acaba on amortisorde sorun olabilir mi?
Merhabalar, kopru uzerindeki sag bosluk diyorum cunku orada aslinda serit kalmiyor. Biliyorsunuz araclarin sagindan az bir bosluktan ilerliyoruz Bogazici koprusunde. Burada ne hikmetse zaten daracik bir serit olmasina ragmen bazi motorcu arkadaslar yardirip ilerlemek istiyorlar. Haliyle eger...
Motosiklete desenli folyo kaplama yaptiran var mi aramizda. Digital baski ile reklam sirketleri yapiyor sanirim. Genelde otomobillere yapiliyor ancak motosikletlere uygulama yapan bir yer var midir tavsiyesi olan? Motorumu az once yikattim, zincirini yagladim. Bir de soyle orijinal ve guzel bir...
Merhaba, bu sabah ve aksamuzeri motoru calistirmak istedigimde anahtar yuvaya cok rahat giriyor ancak yaklasik 5-10 dk boyunca kontagi cevirmeye calisiyorum ve dönmüyor. Sanki baska bir anahtarla deniyormusum gibi yerinden kipirdamiyor. Sonra ust uste denerken bir sekilde anahtar iceride dönüyor...
Artik yazlik eldivenler ile usumeye basladigim icin kislik eldiven alacagim. Satici Richa arctic modeli cok tavsiye etti. Aramizda kullananlar varsa soguga, suya karsi dayanikliligi ve gidon hassasiyeti konusunda yorumlarinizi alabilir miyim?
Arkadaslar Bell M1 kaskimdan son derece memnunum. Fakat bu sabah yagmurda kullanirken anormal derecede bugu yapti. Vizoru araladim vb ama cozum olmadi. Mecburen yagmura ragmen vizoru tam acip gitmek zorunda kaldim. Simdi baktim antifog vizor ozelligi var diyor ama mevcut vizorunde boyle bir...
Arkadaslar yaklasik 2-3 haftadir ise firsat buldukca motorla gelip gidiyorum. Aksam trafiginde arabalarin bosluk biraktigi sagdaki daracik kisimdan gecme konusunda cok usta olmamam ve cogu zaman bu aranin da olmamasi nedeniyle Taksim'den Atasehir'e ulasmam yaklasik 40-45 dk.yi buluyor. Sizce...
Motorum Cbr250 ve lastikleri degistirecegim. Sakin ve sehirici, agirlikli ise giderken 20'ser km git gel kullaniyorum. Yaz kis kullaniyorum. Kuru ve islak zeminde kullaniyorum. Sizce hangi lastigi tercih etmeliyim.
Merhaba arkadaslar, bugun ilk ciddi dusme tehlikemi cok sukur sag salim atlattim. Aklima takilan bazi deli sorular var sizlerle paylasmak ve goruslerinizi almak istiyorum. Sabah trafige ciktim ve yaklasik 10 dk sonra (lastikler isinmamis olabilir) ileride duran trafige dogru yavastan arka frene...
Arkadaslar Milano da motor kiyafetleri ve ekipmanlarini ucuza alinabilecek bir magaza ariyorum. Italya da yasayan veya daha once Milanoya gidip bu sekilde alisveris yapanlarimiz varsa yardimci olurlarsa cok secinirim.
Arkadaslar hep diyoruz ya arabalar bize saygı göstermiyorlar diye. Peki motor kullanıcısı olarak biz arabalara yayalara saygı gösteriyor muyuz? Saygısızca davrandığımızda motorculara ve camiaya karsı kötü önyargı olusturacağımızı biliyor muyuz? Eminim ki bir kısmımız bunun oldukca farkinda ve...
http://www.milliyet.com.tr/bozuyuk-te-motosiklet-kazasi-1-olu-bilecik-yerelhaber-292460/
http://www.gundemelazig.com/m/?id=21056
Guncel motosiklet kazasi ve vefat haberleri. Allah rahmet eylesin ve yakinlarina sabir versin. Arkadaslar lutfen dikkatli ve hiz limitlerinde surelim. Korumali...