Sinan58 kullanıcısının son içeriği

1. S

Ve 1 ton hayal kırıklığı

O kadar çalışıp alın teriyle kazandığım cbr125r parası bir anda anlamını kaybetti. Neden mi??? Fransız beyefendiler b sınıfı ehliyetimi sadece araba, traktör kullanabilecek kadar çeviriyorlarmış. Ben 125cc ye kadarda b sınıfıyla kullanabiliyor diye biliyordum. Gerçi atalarımız boşuna dememiş...
  2. S

2003 cbr 600 rr 1300km de

Öncelikle Selamun Aleyküm; İlanı tesadüfen gördüm belki siteden birilerinin gerçekten işine yarar düşüncesiyle paylaşmak istedim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-inanilmaz-fakat-gercek-2003-model-1.300-km-de-231566419/detay İlanın sahibiyle hiçbir ilgi ve alakam yoktur...
  3. S

Akü insana zarar verecek kadar çarparmı???

Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm; Motorun aküsü insana gerçek manada zarar verecek kadar çarparmı acabaa??? Elektrik, tesisat işlerinden iyi anlarım ama aküyle ilgili tecrübem hiç olmadı. Aslında çok uzun yıllardır aklımda olan bir soru; bazen 12V sonuçta ne çarpacak diyorum bazende volta bakma...
  4. S

Süpersport motorla uzun yola çıkılırmı???

Öncelikle Herkese SELAMUN ALEYKÜM; Süpersport motorla şehirler arası uzun yol yapılabilirmi??? Mesela iç anadoludan karadeniz bölgesine... Daha doğrusu uzun yolda rahatsızlık verirmi ss motorlar, ve uzun yol için en ideal motorlar hangisidir??? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  5. S

Şimdi bide bu çıktı, araba alalım

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm; Ailemi tamda ikna etmişken akrabalar sağolsun şimdi bide bu çıktı, motosikleti boşver araba al, Honda cbr125 in 3800 euro olduğunu öğrendim sigorta falan 4000 euro olur tahminen. Akrabalar tutturdu neymiş motosiklet tehlikeliymiş o fiyata araba almalıymışım...
  6. S

Normal bir motosikletin motor ömrü ne kadardır???

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm; Çin malı olmayan normal, standart bir motorun periyoduk bakımlarını yapıp yağını suyunu koyduğumuzda ortalama motor ömrü kaç bin km dir acaba??? Süpersportların motor ömrü daha çok çevir çevirdikleri için diğerlerine göre daha düşük olduğunu duymuştum...
  7. S

Hayabusalarda neden hız düşürüldü???

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm motosiklet.net ailesi; Hep aklıma takılıyordu aslında bu soru bugün sormak nasip oldu, hayabusalarda 340-360 olan göstergeler neden 280 çekildi acaba cidden merak ediyorum. Bu arada direk dalga geçmeyin dikkatimi çekti sadece, yoksa 125cc yi kullanamazken ne...
  8. S

Medyanın motosikletlerin adını ölüm makinesine çıkarması

Maalesef acı ama gerçek bir durum, haberlerin çoğunda motosiklet sürücüleri suçsuz bile olsa motosiklet sürücüsünü suçlu gösteriyorlar. Hatta geçenler kaza yapan motosiklet sürücüsünün kaskı kafasından çıkmıştı ortalığı ayağa kaldırdılar, resmen milleti motordan soğutuyorlar. Geçen bi tane...
  9. S

Forum efsaneleri

125cc ile 250cc lik motorla yarışıp 250cc ye toz yutturmak, 250cc ile 600cc yi dragda geççmek, 125 cc ile 200ü görmek, hatta 125cc ile ışıklara kadar 200ü görüp dahada gaza basmamak, dahada bassam giderdi demek, motorda yüksek hızlarda arka freni kullanıp motoru kaydırmak, Gaza gelip yarışırken...
  10. S

10-11 yaşlarındayken polis çevirdi

O zamanlar küçüktüm 10-11 yaşlarındaydım, dedemle yavuya pazara gitmiştik. Pazar dönüşü Yavu yol ayrımını geçmiştik. O zamanlar bizim Massey Ferguson 135 vardı dedemde bana traktör sürmeyi öğretecekti.Tam traktörü durdurmuştu. Bende tam traktöre binmiştimki Yavu yol ayrımında arabadan polis indi...
  11. S

Sonunda hangi motoru alacağıma karar verdim, sonuç= ikisinide...

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm, Yamaha yzf 125r mi yoksa honda cbr 125 mi diye konu açmıştım. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/152106-honda-cbr-125r-mi-yoksa-yamaha-yzf-r125-mi.html Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim. Motorların ikisinide almaya karar verdim. Fransada...
  12. S

Motora araba göstergesi takmak mümkünmü???

Araba sevdasını motor sevdasıyla birleştirip motora araba göstergesi takmak mümkünmü??? Nedense dijital göstergelere hiç ısınamadım, göstergelerde analog göstergeyi daha çok seviyorum. Hatta 600cc lik bir motoru sırf göstergesi güzel diye 750cc lik motora tercih ederim. Motora araba göstergesi...
  13. S

Motor alırken en az kaç model veya en fazla kaç km de alınmasını tavsiye edersiniz

Öncelikle herkese SELAMUN ALEYKÜM; Sıfır 250cc motor fiyatlarına 200x li model 650cc ye kadar motor almak mümkün. Sizce sıfır km 250-350cc motor almak yerine ikinci el 2000-2007 model 500-650 cc motor almak mantıklımı??? Birde ikinci el motor alırken ortalama olarak hesaplarsak en az kaç model...
  14. S

Honda CBR 125R mi yoksa Yamaha YZF R125 mi

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm; Ehliyet konusunu hallettim sayılır aslında, tercüman ile çevirttirip imzalattırdım sadece merkeze götürüp kağıtları vermek kaldı; Honda CBR 125R yimi tavsiye edersiniz yoksa Yamaha YZF R125 imi tavsiye edersiniz??? Motoru sıfır almayı düşünüyorum ve yaklaşık...
  15. S

Hangi tarz motorları seviyorsunuz

Öncelikle herkese Selamun Aleyküm; Ben süper sport ları hiçbişeye değişmem, motorda daha çok tip ve şekil taraftarıyım ama süper sportda bişey taşıyamıyosunuz maalesef... Siz hangi tarz motrları seviyorsunuz???

Yeni mesajlar