Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çinde var arkadaşlar ama ben getirtemiyorum ha çinden getirtirim elden teslim ederim diyenlere gene 50 tl hediyemdir :) ürün aliexpreste 290 tl gibi bir fiyatla satışla bunu getirtirim diyen arkadaş extradan 50 tl ile al sat yapıp kazanmış olacak ilgilenenler lütfen baksın
arkadaşlar dikkat hırsızların yeni taktigi
ilana koydugunuz makinalara müşteri gibi arayarak gelip görmek istediklerini söylüyorlar sizde açık adresinizi verirseniz geçmiş olsun 1 hafta içinde o motoru ordan kaldırıyorlar benim kilidim var korumam var bişey yapamazlar demeyin yaparlar abi hemde...
İstanbul'da günde 4 motosiklet çalınıyor
Hırsızların canından bezdirdiği motosiklet sahipleri sosyal medyada kurdukları gruplarla çalınan araçlarının peşine düşüyor. Günde 4 motosikletin çalındığı İstanbulda hırsızlar motorları parçalayarak satıyor.
İSTANBULda her geçen gün artan motosiklet...
uzun bekleyişin ardından hayallerin gerçege dönüşmesi çok güzel bişey arkadaşlar 13 model 10 binde hatasız full depoda benzinde abimizin hediyesi oldu allahım hayalini kuran bütün kardeşlerime nasip eder inş amin :)
arkadaşlar bu gece 3 te ankaradan balıkesire yolculugum var sonun honda 250 r ımı almaya gidiyorum koydum cebme 10 bin tl mi ve çıkıyorum yola fakat annemin tepkisi bu acil taktik yardım edin:)