Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle baklavanın diyarı Gaziantepten tüm foruma selamlar :mrgreen: Konuyu açıp açmamakta çok tereddüt ettim ana forumun en sevdiğim kısmı olan etkinlik gezileri kısmının uzun zamandır bayağı durgun olmasından mütevellit konuyu açıp bir hareketlilik katmak niyetindeyim. Daha önce yaptığım...
Selam değerli forum ahalisi. 30 mayısta yaptığım mini tur ve kazanın videosunu yaptım. Kilis'in gezilecek nadide yerlerinden Ravanda kalesine gittim, fakat yolda asfaltın eski ve erimiş olmasıyla lastiklerimin eskimiş olması birleşince ufak bir kaza yaptım. Virajı alamayarak şarampole düştüm...
Değerli forum ahalisi iki hafta önce Mardin'den Kilis'e yaptığım yolculuğun videosunu düzenledim. Yol üzeri Kızıltepede arkadaşımı ziyaret edip yeni aldığı Xmax 250yi test ettim. Buyrun iyi seyirler
İyi akşamlar arkadaşlar. Geçen haftasonu gittiğim Cizreden küçük bir tur videosu hazırladım. Detaylı bir video değil ama merak edenler için bir fikir oluşturur. Hendek operasyonları sonrası şehir tamamen temizlenmiş ve güvenli olup gönül rahatlığıyla gidilebilir. İyi seyirler
Merhaba kıymetli forum ahalisi. Yazın bir NC 750S ve bir Dominarla turladığımız tarihi Midyat sokaklarının videosunu anca yapabildim. Midyatla özdeşleşen ve bir zamanlar sıla konağı, şimdilerde Hercai konağı olarak bilinen meşhur Konuk evi görüntülerine buyrun. İyi seyirler
Merhaba arkadaşlar. Yaşadığınız veya hakkında bilgi sahibi olduğunuz, aylık geliri 4-5 bin civarı olan bir memur için en uygun memleketler neresidir? Özellikle maaşı kiraya gömmek zorunda kalmayacak yerler neresidir? biraz araştırma yapayım dedim kimi şehirlerde maaşın yarısı kadar kiralardan...
Merhaba kıymetli forumdaşlar. Daha önce paylaşmış olduğum Mardin- Kars turumuzun bir parçası olan bu başlığımızda Karsta uzun zamandır gitmek istediğim Ani harabelerine ordan Van Ercişteki Kırgız köyü Ulupamire ve devamında da Bitlis Ahlata gideceğiz.
Kars merkezi gezdikten sonra Ani...
Merhaba arkadaşlar. Antalya'dan gelen kuzenimi gezdirmek için Kasım ayının son günü ve Aralık ayının ilk günü Midyat ve civarında motosikletle iki günlük tur yaptık. Dün yani 30 Kasımda Midyat merkezden Dargeçit yolundan gidilen 34 km mesafedeki Anıtlı köyüne gittik önce. Ardından Dargeçite...
Merhaba forum ahalisi. Ekimin ilk haftası milletin manyak mısınız oralar soğuktur sözlerine aldırış etmeden iki motorla Mardinden çıkıp kuzeye doğru yardırarak Kars'a gidip geldik. Benim NC 750 S dct yol arkadaşımın Dominarıyla aynı yaktı, tam hesap tutmadım ama 1 depoyla ortalama 250-300 civarı...
Merhaba arkadaşlar, daha once gezdiğim yerlerde konuşma içermeyen düz videolar çekip yükledim ama arkadaşlar ısrarla konuşma içeren video çek diye baskı yapınca ortaya bu çıktı. :queen: Bş bakıverin gari
Yeni Zelandada yaşanan terör saldırısında cuma namazı sırasında şehit edilen 50 müslümanı anmak için yerli Maorilerin Haka dansıyla törenlere katılan motosiklet grubu.
Benelli'den insanın aklını başından alacak yakışıklılıkta bir model geliyor.
Benelli'nin çift silindir imzası haline gelen sonu ikiyle bitecen 502 C adıyla gelecek olan model muhteşem bir tasarıma sahip.
[/url][/IMG]
Diavel anımsatan hatlarıyla oldukça çarpıcı bir görüntüye sahip bu modelin...
Merhaba forum ahalisi. Ekimin 15inden sonuna kadar iki haftalık sürede Mardin çıkış ve dönüşlü yaklaşık 4000 kmlik bir tur yaptım. Gidiş güzergahım Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana ve Mersin üzerinden Antalya. Antalyada bir hafta takılmacadan sonra Isparta (Eğirdir), Akşehir üzerinden...
Arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar. Malumunuz seneye uzun bir tur (hedef Japonya) niyetim var daha önce planımla ilgili birkaç konu açtım. Bu iş için en kaliteli ve en konforlu kask arayışındayım. Sanırım en iyisi en sessizi schuberth bu konuda, bende c3 pro modelinde karar kılmıştım fakat c4...
Arkadaşlara hepinize günaydın ve Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Yıllardır hayalini kurduğum dünya turunun Asya-Avrupa ayağını gerçekleştirmek için tamamen motive olmuş durumdayım ve Allahtan bir mani olmazsa kesin karar vermiş bulunuyorum, Avrupa döviz kurlarından dolayı ertelenbilir ama asya...