- Konu Yazar
Arkadaşlara hepinize günaydın ve Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Yıllardır hayalini kurduğum dünya turunun Asya-Avrupa ayağını gerçekleştirmek için tamamen motive olmuş durumdayım ve Allahtan bir mani olmazsa kesin karar vermiş bulunuyorum, Avrupa döviz kurlarından dolayı ertelenbilir ama asya tamam gibi. 2019 yazına girmeden Dominarımla çıkıp Asyanın gidebildiğim yerine kadar gitmeyi düşünüyorum. Şimdi iyi hoş da bundan bize ne diyebilirsiniz fakat sizin tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. E daha 1 sene var diyebilirsiniz ama şimdiden hazırlıklara başlayacağım. Şimdi durum şu gençler Motorum Dominar yazdığım üzere. Aslında bir Enduroyla gitmek isterdim ama imkanlar el vermiyor şimdilik. Dominara uygun kaliteli ve sağlam bir üçlü çanta setini ne kadara mal edebilirim en uygun? Memur olduğum içinde mecburen ücretsiz izne ayrılmam gerek o yüzden elim dar olacak, döviz kurları da malum, tahminen 6 ayda ne kadar para gider? Sponsor bulma şansım nedir? Yoldaki vizeli ülkelerin vize olayını nasıl çözerim? Öte yandan teknik bilgim pek yok ama 40 000 km civarı sürüş tacrübem var. Geçen yaz Gürcistana gidip geldim Dominarla bi sıkıntı yaşamadım ama bu bahsettiğim çok daha devasa o yüzden biraz ürpermiyor değilim. Toplam 25 000-30 000 km civarı yapacağımı tahmin ediyorum. Bi el atın yeşillendirin hele, her türlü görüş öneri ve eleştiriye açığım.