shadowmaster kullanıcısının son içeriği

1. shadowmaster

Bayram Gezisi - 4 Bölge - 28 Vilayet - 3.880 km.

Daha önce açılan başlıkta da yazdığım gibi, İç Anadolu'nun kuzeyinden geçen ve Orta ve Doğu Karadeniz sahil şeridini kapsayan geniş bir 8 çizme planım vardı. 10 Eylül çıkış ve 18 Eylül dönüş olmak üzere bu rotayı tamamladım. Toplam 3.880 km yaptım. Motorum Kuba Superlight 200. Profesyonel...
  2. shadowmaster

2016 ilk sürüş ; "solo madrun" :)

Daha önce arkadaşlarla yaptığım sürüşü bu yıl tek başıma gerçekleştirdim. Yılın ilk günü yapılan bu sürüşe "madrun" (deli sürüşü) deniyor ama delilikle bir ilgisi yol tabii :) Yer : İstanbul Sıcaklık : + 3 derece Rota : Dragos - Sahil Yolu - Caddebostan - Fenerbahçe - Pendik - Dragos Toplam...
  3. shadowmaster

Chaos Rider Chopper Grubu "16 Ekim Cuma Toplantısı"

16 Ekim, Cuma toplantımızdan ... Motorlarıyla katılan, motoru tamirde olup artçı olarak ve motoru olmayıp bizlerle sohbet için şehir içi ve şehir dışından gelen, tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. :cat:
  4. shadowmaster

AngelA (Kuba Superlight 200) ile Bayram Turlaması

Bayramın 1.günü sabahı, herhangi bir plan, rezervasyon ve rota belirlemeksizin teker döndürerek yaptığım 2.245 km'lik geziden fotoğrafları paylaşmak istedim. Gezi konusundaki teknik detayları...
  5. shadowmaster

İlham Perisi

İLHAM PERİSİ Arkadaşlar, bağımsız öykülerin, tek bir ana kurgu içinde toplandığı fantastik roman türündeki çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim ... Deniz kıyısı, havuz başı, hamak, salıncak, küvet, klozet gibi mobil mekanlarda, dijital ortamda kitap okumayı sevenler için, aşağıdaki linkten...
  6. shadowmaster

XXL Beden Yazlık Mont İhtiyacı Olan ?

Arkadaşlar, 52-54 ya da XXL beden Yazlık REVIT ES montumu, yeni mont aldığım için ihtiyacı olan bir arkadaşa devretmek istiyorum. Montum 5 yıllık ancak iyi bakıldığı ve çok dikkatli yıkandığı için kol ve etek kenarlarında ufak aşınmalar dışında gayet iyi durumda, omuz ve dirseklerinde sert CE...
  7. shadowmaster

Motosiklet Sürüşünde HIRS FAKTÖRÜ üzerine ...

Motosiklet camiasının tamamı bir ailedir benim için. Son dönemde artan bir şekilde “ailemizden” yitirdiğimiz arkadaşlarımızın aramızdan gidiş şekillerine bakınca gözlemlediğim ortak özellikleri düşünüp geride kalanların ve aramıza yeni katılacakların en azından hatırlamaları gerektiğine...
  8. shadowmaster

Ufak bir hatırlatma 😎

Allahtan ben kelim böyle dertlerim yok 😎😎😎 https://www.facebook.com/Motosiklet.Etkinlikleri/videos/945624765490420/
  9. shadowmaster

Neden kavşaklarda hayat kurtaran bakış ? Fotoromanlı anlatım :)

Birçok kez sohbeti yapılmıştır. Ne olursa olsun "o anlık bakışın" hayat kurtaran önemi vardır diye... Bilenler ve uygulayanlar çoğu kez deneyimlemiştir, yeni arkadaşlarımız için bugün yakaladığım güzel bir örneği paylaşıyorum. Tarih : 03 Mayıs 2015 Yer : İstanbul, Anadolu Yakası Bostancı /...
  10. shadowmaster

Gece görünürlüğü için

Hepimizin bildiği gibi gündüz bizi doğru dürüst gören yok, gece bu oran daha da düşüyor. Özellikle aydınlatılmamış yollarda uzaktan fark edilmek önemli. Ben bu konuda yan çantalara ve kaskıma da reflektör bant koymayı uygun buldum. Birçoğunuz için estetik bir görünüm olmayabilir ama görünüşe...
  11. shadowmaster

Merhabalar

Herkese merhabalar, İstanbul, Dragos'ta oturmaktayım. Yaşım 49. Yazar ve yönetmenim. 12 yıldır motosiklet kullanmaktayım. Motosiklet sürüşünde "OMM Motosiklet Yol Sanatı" kitabındaki tüm içerik, her yıl tazelediğim eğitim ve pratikler, full koruma vazgeçilmezlerimdir. Daha önce, Piaggio Beverly...

Yeni mesajlar