Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık 30 euro donemide kapandi 😭. Yurt disi alisveris hikaye oldu artik.. Gonul isterki karburatorlu alayim ama onlarda artik hurda oldu yani dusuk kilometrede yok zaten. Son cikan motorsikletlerinde tiplerini sevmiyorum. Sanirsam 2015 model olani alacagim ve tanrima dua edecegim ki bir arizasi...
2015 model alınır mı gv 250 hala? 41 bin kmde ilk sahibindenmis istanbulda şu videoda olan kişinin dukkanına giderim diye dusunuyorum tamirlik birseyi olursa diye. Gercekten su chopper piyasasinin ortasi yok. Kumar oynamak gibi ama En azindan bi hevesini yasamak istiyorum siz ne dersiniz bu duruma ?
Merhaba hepinize sağlıklı günler 03.06.2024 tarihinde dükkandan bi ürün taşıma amacıyla evimden çıktım. Ürün ağır olduğu için motorun arkasına atıp hemen eve getiririm amacıyla çıktım yola. Yanıma cüzdanımı yada kaskımı almadım çok uzak bir mesafe olmadığı için ve yola koyuldum. Dönüşte çevirme...