- Konu Yazar
Merhaba hepinize sağlıklı günler 03.06.2024 tarihinde dükkandan bi ürün taşıma amacıyla evimden çıktım. Ürün ağır olduğu için motorun arkasına atıp hemen eve getiririm amacıyla çıktım yola. Yanıma cüzdanımı yada kaskımı almadım çok uzak bir mesafe olmadığı için ve yola koyuldum. Dönüşte çevirme vardı, polisin dur ihlaline uymadım, uzaklaştım polisten ve şu maddelerden ceza yedim 46/2-H, 47/1-A, 46/2-G ceza ücreti 14384,00 tl.
Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum evet birdaha yapma eğilimindede bulunmayacağım ancak bu kadar büyük bir parasal ceza hak ettiğimide düşünmüyorum. Ceza yazdığı maddelerin hepsini ihlal ettiğimide düşünmüyorum. Acaba itiraz edebilme şansım var mıdır? varsa nasıl bir işlem yapabilirim yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum, teşekkürler şimdiden..
Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum evet birdaha yapma eğilimindede bulunmayacağım ancak bu kadar büyük bir parasal ceza hak ettiğimide düşünmüyorum. Ceza yazdığı maddelerin hepsini ihlal ettiğimide düşünmüyorum. Acaba itiraz edebilme şansım var mıdır? varsa nasıl bir işlem yapabilirim yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum, teşekkürler şimdiden..