Sha kullanıcısının son içeriği

1. Sha

Gidon Ayna

2. Sha

Gidon Ayna

evet öyle hocam
  3. Sha

Gidon Ayna

Motoruma üstten olacak şekilde gidon ayna takmayı düşünüyorum görüşe ne kadar etkisi oluyor kullananlar yazabilir mi
  4. Sha

73kya 0 Rks rk125s

Yani en azından drift lden daha iyidir kafasında düşünüyorum hocam
  5. Sha

73kya 0 Rks rk125s

Yani ilk motor olarak alacağım ve maks gideceğim uzun yol 30-100 km falan genel olarak şehir içi kullanımda olacak yeni yıla girmeden önce almak istiyorum aksi takdirde zam gelecek muhtemelen 1763040672 Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çekti
  6. Sha

73kya 0 Rks rk125s

Taksit düşünmüyorum hocam bütcem max 80k 1763036482 Niçin
  7. Sha

73kya 0 Rks rk125s

Bu paraya alınır mı ne diyorsunuz?
  8. Sha

Ehliyet Yazılı Sınavına Giriş Belgesi

Çok şükür bu ayın 26sında giriyorum direksiyon sınavına şans işi gibi bir şey hocam
  9. Sha

Vites düşürürken ara gaz vermek

Vites düşürürken ara gaz veriyorum ama motor kendini bi anlık öne atıyor debriyajla tam kombine bir şekilde yapamadığım için mi
  10. Sha

Vites düşürürken ara gaz vermek

Vites düşürürken ara gaz vermemenin motora bir zararı var mıdır?
  11. Sha

Motorda vites

Merhaba arkadaşlar henüz acemi sayılırım. Motor sürerken doğru olacak şekilde ne zaman veyahut hangi durumlarda vites arttırmalıyız ve ne zaman vites düşürmeliyiz bilgilendirebilir misiniz?
  12. Sha

80K Bütce 125cc motor önerisi

Mevzu tipse bence beyaz 18 model cb125f driftten daha iyi görünüyor. 2-3 Sene kullandıktan sonra ehliyeti yükseltince satarım muhtemelen. Birde Çin'e bulaşmak istemiyorum.
  13. Sha

Scooter sevmiyorum hocam
  14. Sha

70-80k aralığında bütcem var 2. el almayı düşünüyorum ve çinli motorlara hiç bulaşmak istemiyorum.Şu an 0-10k kmli tvs raider 125ler ve 2018 model 20-35k km bantlarında Honda cb125fler arasında kararsız kalmış durumdayım. Siz hangisini veyahut hangi motorları önerirsiniz? (İlk motorum olacak)
  15. Sha

2. El Raider 125

Rodaj sürecince zorlanıldı mı dediğimde zorlama olmadığını bir tanıdıktan aldıklarını söylediler tabii ne kadar güvenilir orası muamma. Siz bu durumda ne önerirsiniz 70-80k bütcem var.