Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani ilk motor olarak alacağım ve maks gideceğim uzun yol 30-100 km falan genel olarak şehir içi kullanımda olacak yeni yıla girmeden önce almak istiyorum aksi takdirde zam gelecek muhtemelen
1763040672
Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla çoğunluğun beğendiği bir model olması dikkatimi çekti
Merhaba arkadaşlar henüz acemi sayılırım. Motor sürerken doğru olacak şekilde ne zaman veyahut hangi durumlarda vites arttırmalıyız ve ne zaman vites düşürmeliyiz bilgilendirebilir misiniz?
Mevzu tipse bence beyaz 18 model cb125f driftten daha iyi görünüyor. 2-3 Sene kullandıktan sonra ehliyeti yükseltince satarım muhtemelen. Birde Çin'e bulaşmak istemiyorum.
70-80k aralığında bütcem var 2. el almayı düşünüyorum ve çinli motorlara hiç bulaşmak istemiyorum.Şu an 0-10k kmli tvs raider 125ler ve 2018 model 20-35k km bantlarında Honda cb125fler arasında kararsız kalmış durumdayım. Siz hangisini veyahut hangi motorları önerirsiniz?
(İlk motorum olacak)
Rodaj sürecince zorlanıldı mı dediğimde zorlama olmadığını bir tanıdıktan aldıklarını söylediler tabii ne kadar güvenilir orası muamma. Siz bu durumda ne önerirsiniz 70-80k bütcem var.