seyhans kullanıcısının son içeriği

1. S

Hondacı hondaa

Beyler bayanlar cbr 125 r ile start vermek istiyorum motor hayatıma ancak bu japonya tofaşı neden bu kadar pahalı alt tarafı 125 lik cbr . Yol yordam gösterin bana yaş 23 boy 170 kg 74 . Bajaj pulsar 200ns lerede bakiyorum ancak baslangicimda basinca uzamayan bisey olsun istiyorum bajaj daha bi...
  2. S

EN ŞANSLI KAZA

https://youtu.be/0vkpvf5fBMc Yer tabiki de Adana ..
  3. S

HONDA CBR 125 R

Herkese merhaba .. Yaşim 23 ilk motorumu alacağim boyum 171 kilom 74 civari alacağim motor olarak bajaj pulsar 200 ns dusunuyordum ancak biraz fazla gelecegini dusundum ve hem goruntusu hem yakıtı hemde fiyati olarak aklima yatan cbr 125 r kaldi son kasalardan almak istiyorum 2.el alacagim sizce...
  4. S

EHLİYET !

ehliyetimi almam için tüm dosyalarım elime geçmiş bulunmakta bunlarda bir sorun yok gerekli evraklarıda ıspartada öğrenci olduğumdan buranın maliyesine bankasına yatırdım kurs da buraya ait evrak içerisindeki adresimde buradaki adresim sorum şu ki bu dosya ile ankarada ehliyetimi alabilir miyim...
  5. S

ZAFER!

Herkese selamlar hayırlı geceler günlerdir beni meşgul eden direksiyon sınavına girdim ve sınavı başarı ile tamamladım. bu pazartesi ilk defa gerçekten ilk defa motora marş dedim aynı haftanın pazarıda uzun çalışmalar sonu aldım aslında o kadar zor değilmiş ancak fazlaca dikkat gerekiyor onu iyi...
  6. S

motosiklet.net Android uygulama

olsa ne iyi olur demi?
  7. S

3000 tl ye Motosiklet

Evvveeeet yine ben gereksiz sorularımla sizleri bunaltıyorum ancak ehliyetim 2 haftaya çıkacak inşallah . Sorumda şu öğrenmek amaçlı ileriki zamanlarda çabuk elden çıkabilen sıkıntı yaşatmayan görüntüsü falan önemli değil max. 3 bin tl civarı bir motosıklet onerirmisiniz? ve bu vitesli ile en az...
  8. S

2.el mont bellik

Değerli üyeler herkese merhaba ... bir kaç ay içinde ehliyetimi almış olacağım İNŞALLAH :D . ilk motorumuda 100 cc veya 125 cc civarı 2 - 2.5 bin tl yi geçmeyecek vitesli bir motor düşünüyorum. ancak ekipman işine gelince durum değişiyor malum bisiklet bile olsa önce güvenlik ve daha sonrada...
  9. S

Scooter Tavsiye

Herkese tekrar merhaba değerli abilerim kardeşlerim ve bayanlar . Forumun yeni üyesiyim ehliyetide daha almadım yeni alacağım scooter ile başlama kararı aldım 100 cc üzeri olsun istemiyorum. vergi vb şeylerle uğraşmak istemediğimden ve yeni öğreneceğim için güçlü bir şeye ihtiyaç duymadığımı...
  10. S

BAŞLANGIÇ MOTORU

HERKESE MERHABA FORUMA YAKLAŞIK 15 DAKİKA ÖNCE ÜYE OLDUM MUHTEMELEN BU BAŞLIK DAHA ÖNCE AÇILMIŞTIR AMA YENİ BAŞLIK AÇMAK İSTEDİM ŞİMDİDEN MAZUR GÖRÜN :) ASIL MESELEYE GELECEK OLURSAK BAŞLANGIÇ MOTORU OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ ? KENDİMDEN BİRAZ BAHSEDEYİM VE DURUMDAN. BEN ASLINDA OTOMOBİL ALABİLİRİM...

Yeni mesajlar