Hondacı hondaa

Beyler bayanlar cbr 125 r ile start vermek istiyorum motor hayatıma ancak bu japonya tofaşı neden bu kadar pahalı alt tarafı 125 lik cbr . Yol yordam gösterin bana yaş 23 boy 170 kg 74 . Bajaj pulsar 200ns lerede bakiyorum ancak baslangicimda basinca uzamayan bisey olsun istiyorum bajaj daha bi atak sanki

Obs

Dostum doğru karar verirsin... 200 ns atak kalıyor ben sana cbr önermem şu anda aptalca bir fiyatı var. Onun yerine Tvs apache veya 150 ns bakabilirsin... İlla ön arka disk su soğutma istiyorsan 200 ns al yapcak bir şey yok.

Japonya tofaşına sen binme bir zahmet. git pulsar al lütfen. Sen cbr alırsan ben benimkini satarım sırf bu lakayit konuşman yüzünden.

Motor macerasına yeni başladım ve başlangıç motorum cbr 250. O 'yok 125 ile başla, 250 altından fırlar' gibi yorumların abartı olduğunu düşünüyorum.

O yüzden 200 rs veya ns fikrini el almanı öneririm

Halkın marka fanatiği olduğunu biliyordum da bu kadar tahmin etmiyordum siz japonya tofaşı deyince vatandaşın zoruna gitmiş:queen::queen::pr:

Ama Japonya tofaşı da olsa Hintlinin mercedes'inden iyidir.

Aslında Japoya tofoşı pahalı değil de paramız değersiz, dolar-euro kurlarına bakınca bunu görüyoruz.Dolayısı ile dünya standartlarında üretilmiş kaliteli ürünler bize pahalı gibi geliyor.
Başlangıç için alın bir ybr 125, hem çok iyi öğrenirsiniz motor kullanmayı, hem sorunsuz, düşme kalkma gibi durumlarda da pek masrafı olmaz.

125cc scooter tecrübem vardı. ikisi de 0 km olacak şekilde pulsar 200rs ile cbr125 arasında kalmıştım. cbr125 aldım. şimdiki aklım olsa 5-10bin kmde temiz, tercihen michelin lastik takılmış, koruma demirli ybr125 alırdım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ducati panigale alıcaktım bir baktım 11 bin liraya 125cc su sogutmalı gitmeyen yokuşlarda 80 e düşen bir canavar var hemen honda aldım :D

Onun zoruna gitmeyen yokki forumda meşhur kendisi :D

beni tanımadan keseden sallamışsın. Zoruma gider tabiki aslında bir yandan japonların fiyat politikasını destekliyorum. Bu markalara çabuk ulaşılmaması lazımkı kendini bilmeyen apaçiler binmesin diye.

Kesinlikle Bajaj 200RS alın.

Bajaj düşük segmentte ne Honda bıraktı ne de Yamaha.Baktılar işler sıkıntıya giriyor artık demode teknoloji ve baygın tasarımları millete iteleyemiyoruz en iyisi çıtayı yükseltelim..

Bajaj 400 ns ve 400 rs ile bu 250cc sınıfınıda bitirecek, adamlar çok iyi hazırlanmış, bizim japonlar biraz geç ayıktı mevzuyu :)

Marka fanatiği değilim ama Japonya Tofaş'ı biraz sert olmuş :):):) Ben de Honda kullanıyorum. Motosikletim 2004 model. Hiçbir sorunu yok :):)
Honda iyidir candır :D

beni tanımadan keseden sallamışsın. Zoruma gider tabiki aslında bir yandan japonların fiyat politikasını destekliyorum. Bu markalara çabuk ulaşılmaması lazımkı kendini bilmeyen apaçiler binmesin diye.

+1. Paran yoksa kaliteli motora binmeyeceksin ...

DKN

cevap belli aslında, şıkları elemeye gerek yok biraz düşün.. yada küçük bi tiyo vereyim az daha konulup alınır hani :wiinkk:

Param yok demedimki 12 bin tl param var sadece fiyattan şikayetciyim japonya tofaşı dediğimde oylesine niye bu kadar takıldınız arkadaşlar :D japonya tofaşı olsa ne olur yani ben motorcu adami egosu dusuk adamlar bilirdim 3 5 tane oyle cikti gerisi saldirdi :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
get bajaj al, gaz elciği senin elinde. çok açmaz isen sakin gider. yada hava ayarını açarsınki çok basınca boğulur yavaş gider hemde yakıt tasarrufu :D

aslı astarı olmayan şeyler söyledim ciddiye alma. git bajaj al. ns200 kaç beygir? hayabusa falan değil bu merak etme :D

(beğeniyor isen çin malı bile alabilirsin, kronik sorunu olmayan çin malı modellerde vardır)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beyler bayanlar cbr 125 r ile start vermek istiyorum motor hayatıma ancak bu japonya tofaşı neden bu kadar pahalı alt tarafı 125 lik cbr . Yol yordam gösterin bana yaş 23 boy 170 kg 74 . Bajaj pulsar 200ns lerede bakiyorum ancak baslangicimda basinca uzamayan bisey olsun istiyorum bajaj daha bi atak sanki

Bende Honda kullanıyorum , aynen dediğin gibi bro japon tofasi , zaten adamlar da o mantık ile üretiyor. Bu Honda ve Japon açısından sıkıntılı bir durum değil tercih meselesi. Bizde pahalı olma sebebi bizim uncu dünya ulkesi olma hasebi ile paramızın değer siz olmasıdır.
Gelişmiş ülke
Gelişmekte olan ülke
Az gelişmiş ülke
Üçüncü dünya ulkesi
Muz cumhuriyetleri

Japon TOFAŞ'ı demiş arkadaş, haklıda.

Ducati
MV Agusta
Triumph
Aprilia
BMW vb bir sürü Dünya markası ve teknolojileri varken Honda TOFAŞ'tır.

O zaman wolksvagen de Alaman tofaşı, ducati de İtalyan tofaşı hemi? yanlış mı anladım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar