Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar. Gece rutinlerimden olan kendi kendine soru türetip cevap bulmak konusunu sizlerle paylaşmak istedim. Aklıma takılan soru şu;
Elinize bir fırsat verilse ve iki seçenek sunulsa
-Geçmişe giderek bir yaşanmışı düzeltmek
-Geleceği olasılıkları önceden yaşayarak geçmişi ona göre...
Merhaba
Durumu sizlere şöyle özet geçeyim; malum EYT çıktığı için babamın tazminat parası ile benim motosiklet parasını birleştirerek otomobil almaya karar verdik.(220-240k) Bu iki marka model arasında kaldım, elbette yaşına göre masraf çıkaracak ama dayanıklılık açısından ve beni üzmeyecek...
Tüm forum üyelerinin, abilerimin ablalarımın ve kardeşlerimin Kadir Gecesi hayırlı olsun.
*İnşallah hepimiz istediği motosiklete istediği ekipmana istediği bir hayata sahip olur.
Dualarınızın kabul olması dileğiyle, tekerinize taş değmesin
Merhaba abilerim kardeşlerim. Hepinize iyi günler dilerim. Bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var. Hevesimi sizlere kısaca açıklayayım
*Amacım şu; cross tarzı bir motosiklet alıp asfalt lastikleri takarak vs. onu asfalta en uygun hale getirmek istiyorum. Bunun için düşündüğüm marka model "RKS...