seta34 kullanıcısının son içeriği

1. seta34

Uzun aradan sonra selamlar :)

Arkadaşlar merhaba 2017 mart ayında malesef talihsiz bi kaza sonucu sağ dirseğim param parça oldu ameliyatlar fizik tedavi vs. derken mecburen ara verdim (bu arada hepinizi çok özledim). Suçun tamamı karşı tarafta olduğundan mahkemeliğim, hep yunus olmak istiyordum fakat kolumdaki hareket...
  2. seta34

Kaza işlerinden anlayan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

Öncelikle kazasız sürüşler arkadaşlar 24 mart cuma günü demir kasalı kamyonetin önüme fırlaması sonucu malesef kötü bir şekilde kaza yaptım. Sağ kolumda çoklu kırık ve çıkık olduğu için ambulansla hastaneye kaldırıldım ve 3 gün içinde acil ameliyata alındım, dirseğime platin takıldı. Asli suç...
  3. seta34

İzmir kırmızı cbr 250 bulundu

Merhaba arkadaşlar, bornova merkez karakolunda yeni kasa kırmızı cbr 250 var şasiyi falan kazımışlar. Motor çok kullanılmamış belli egzozunda renk deformesi yok. Motoru çalınan varsa gidip bi kontrol etmesi yararına olur. Kazasız sürüşler
  4. seta34

Motoruma çarptılar.

İyi geceler arkadaşlar Bugün akşam 7 saatlerinde park halindeki motoruma geri geri gelen bir araba çarptı ve motorum sağ tarafa devrildi. Ben o sırada arkadaşın dükkandayım hemen koştuk sinyal ve manet koruma kırılmış o ara sigorta karıştırmayalım vs derken 100 lira teklif etti bende kabul...
  5. seta34

İzmir'de motosiklet lastik tamiri yapan yer arıyorum.

Malum üniversiteye buraya geldik ve sansıma ön lastiğe sağlam raptiye gibi birşey girdi çıkarınca 5 dkda jant yere değiyor. Ev tutma falan derken bayagi zorladik butceyi. Lastige yama atabilecek lastikci taniyan varmi? İlçe bornova
  6. seta34

21.000 KM CBR250R - Motor kitledi

arkadaşlar iyi günler. beni çoğunuz tanıyorsur cbr250r hayranı olarak r25 in yağ pompalamamasına dalga geçiyorduk. cbr 250 süper ya hani. az yakıyor. parçası ucuz falan. neyse olayı anlatayım daha önce konu açmıştım ramazanın başında izmire gittim geldim toplam 1000 km. bir diğer konu cbr250r...
  7. seta34

İstanbul-İzmir gittik (CBR250R)

Iyi gunler mt.net Persembe gunu calistigim yer tadilatta olunca 1 gunlukte devamsizlik hakkim olunca 5 dakikada hazirlanarak ciktim ilk uzun yoluma. İlk uzun yolum bu arada. Depo boş 30 lira benzin atip 7:30 da evden ciktim yola eskihisardan feribota binip 8:30 da yalovadan yapistirmaya...
  8. seta34

3 senenin ardından full ekipmanımızı dizdik.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedir motosiklet üstündeyim ilk sene scooter varken yarım kask bile kullanmadım, forumu buldum üye oldum kaza videolarını, fotoğraflarını gördüm aklım başıma geldi (tabi buzamana kadar 2 kere ciddi kaza geçirip çok sükür ölmedik ) Ilk olarak ls2 kullandim yeni...
  9. seta34

İstanbul Anadolu yakası gaz yağı (bulduk)

Merhaba arkadaşlar, son günlerde açılan salaksaçma konular yüzünden hepimize yararlı olabileceğini düşündüğüm bu konuyu açmak istedim. Motul,ipone vb ürünlere 30-40 TL vermek yerine Kartal'da üsküdar caddesinde (macfit ve bimeksin yanındaki) Shell'de litresini 3 yada 3.5 lira (tam...
  10. seta34

Ebay'den manet sipariş etmek?

Merhaba arkadaslar 35 gun falan oluyor cbr 250 icin kirmizi manet siparis ettim verdikleri kod ile takip ediyordum fakat son 3-4 gundur takip ettigimde sorun olustu, sonra tekrar deneyiniz falan yaziyor. Verdikleri kod : RI893616925CN Basina daha once boyle bir durum gelen varmi yurtdisindan...
  11. seta34

Motorumu sattım :/

Merhaba arkadaslar, hayalim olan cbr'ı bir sinirle ilana koydum ertesi gün alıcı cıktı dün saga sola gosterdi kaporasini aldim pazartesi yada sali motorumu devrediyorum aslinda hicte icimden gelmiyor satmak ama bu modellerde kronik bir sikinti yuzunden istemeyerekte olsa vermek zorunda kaldim...
  12. seta34

34 FJ 9100 - Çalıntı CBR 250 R bulundu - Etiler

Facebook'ta gördüm, etilerde bulunmus motor hrc 250r sahibini taniyan vs varsa pesine dussun yoksa otoparkta çürür gider motor
  13. seta34

2014 hrc cbr 250 r

Arkadaslar motor arkadasimin panik freni yapip dusurdugu icin motordan sogumus satiyor 15 bin kmde 15 kasimda zincir disli degisti, 1500 km yapmamis yeni uretim michelin pilot street lastikler ve tiger egzozu var. Dusmeden dolayi motor on camurlugu kaldirima vurup kirilmis 100 lira sola dusmus...
  14. seta34

Forma racing bot hak.?

Merhaba arkadaslar ilan numarasindaki botlardan tanidigi yada kendi kullanan varmi? Bot ozelliklerinden pek anlamam ayagima giydim kalorifer gibi sicak tutuyor yazin terletir mi? Koruma ozellikleri yeterli mi? Fiyat/performans acisindan nasil bir bot Malum sitedeki ilan no : 268566221
  15. seta34

Arabam çalındı-Anadolu Yakası

Merhaba arkadaslar. Sizden uzulerek yardim istemek zorundayim. arac bizzat benimdir yardiminizi bekliyorum. 34 KA 048 KOYU YESIL BMW 5.20 1990 MODEL ARKA TAMPONDA PUNTA VAR JANTLARI BIRAZ DEGISIK ON CAM CATLAK DUN GECE 2 CIVARI PENDIK SAHILDEN CALINMISTIR. EMNIYET BIRIMLERI VE YAKIN CEVREM...

Yeni mesajlar