- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar, hayalim olan cbr'ı bir sinirle ilana koydum ertesi gün alıcı cıktı dün saga sola gosterdi kaporasini aldim pazartesi yada sali motorumu devrediyorum aslinda hicte icimden gelmiyor satmak ama bu modellerde kronik bir sikinti yuzunden istemeyerekte olsa vermek zorunda kaldim.
Gonlumden 600F yeni kasa geciyordu ben ogrenciyim kredi cikmiyor zaten. Aileye danistim yanasmadilar modeli simdilik dusultecegim.
6 bin liraya kadar motor onerisi istiyorum hatta aklimda pcx 125 var tek hosuma giden motor pcx acikcasi artik vitesli motordan sıkıldımda diyebiliriz.
Pcx 125 nasildir yakitinin az oldugunu biliyorum benim icin en onemli etken yakit, parcalari nasildir ne durumdadir? Kronik sorunu vs var mi?
Pcx 125 periyodik bakimlari aksatilmadan kac bin km görür?
13.000 kmde topcase'li pcx'e 6000 TL verilir mi?
Gonlumden 600F yeni kasa geciyordu ben ogrenciyim kredi cikmiyor zaten. Aileye danistim yanasmadilar modeli simdilik dusultecegim.
6 bin liraya kadar motor onerisi istiyorum hatta aklimda pcx 125 var tek hosuma giden motor pcx acikcasi artik vitesli motordan sıkıldımda diyebiliriz.
Pcx 125 nasildir yakitinin az oldugunu biliyorum benim icin en onemli etken yakit, parcalari nasildir ne durumdadir? Kronik sorunu vs var mi?
Pcx 125 periyodik bakimlari aksatilmadan kac bin km görür?
13.000 kmde topcase'li pcx'e 6000 TL verilir mi?