Serdarberke kullanıcısının son içeriği

1. Serdarberke

""Siyah İnci"" 2012 - 14600 km - bakımlı - temiz

""Siyah İnci"" 2012 Xmax ABS - 14600 km - bakımlı - temiz Çok isteyerek aldığım xmaximi keyfe keder satmaya kararverdim, Birkaç faktör var tabii, 1-Yağmurlar başladığı için hafif tırsmaya başladım(malum birkaç aylık şöförüm) 2-Yakıt konusunda Pcx ten sonra mahvetti beni�� 3-kışın arabayı tercih...
  2. Serdarberke

2014-15 Xmax 250 ABS - gri & siyah - Bursa civarı arıyorum

Yeni kasa mat gri veya siyah,km 10000 aşağısı tercihimdir.. Bursa ya geleceğinden motor civar illerdende olabilir..
  3. Serdarberke

Yine bir sıkıntım var..

tamam biliyorum daha acemiyim ama sağa virajlarda fena değilken,iyi bir şekilde şağa yatabiliyorken,sol virajlarda sıkıntı yasıyorum,sola yatırırken çok zorlaniyorum,yatıramıyorum makineyi.. Tecrübeleriniz ne der acaba?:king::santa:
  4. Serdarberke

""SIYAH INCI"" 2012 Xmax ABS 12900km

""SIYAH INCI"" 2012 Xmax ABS 13900km Model : Xmax 250 ABS Yıl .... : 2012 Renk.. : siyah Km ... : 14600 Fiyat..: 10.650 Cep... : dm ile ulaşın lütfen.. Yer.... : Nilüfer BURSA [/B][/FONT][/SIZE] Ve sahibindende ...
  5. Serdarberke

Pcx 125 ten xmax250abs ye geçiş

Selamlar herkeZe Ilk motorumu aldığımda yine burda heyecanla anlatmıştım,ve muhteşem bir-birbuçuk ay geçirdim.. Yaklaşık 1500km yaptım,sürekli şehir içi.. Birkaç nedenden dolayı Pcx e veda zamanı geldiğini düşünüyorum; 1- boyumdan dolayı kambur duruşum,motora yakışmadığını söyleyen insan...
  6. Serdarberke

2011 pcx 125cc -12300km

Maksat tanidiga gitsin.. Detayli bilgi..sahibinden no 225872615 Satıldı...
  7. Serdarberke

Ilk kazamı yaptım..tabii kaza denirse..""ağır nazar içerir""

Ilk motorumla işe gidip gelmeye başladım,tabii arkadaşlarla ister istemez muhabbeti Dönüyor,bir arkadaşımda duymuş;süper makina,bende alıcam,cok temizmiş,iyi fiyata almışsın vs vs derken,ama bütün gün ağzından düşürmedi motorumu:) Kaza ise,iş çıkışında Başıma geliverdi... Bursa fsm Bulvarında...
  8. Serdarberke

Honda Pcx 125cc

S.a arkadaslar.. Gecen hafta almış Olduğum motorumdan yavaslarken ve hafif kasislerden geçerken bir sürtme sesi geliyor arka teker civarından.. Bir tahmini olan varmı acaba..
  9. Serdarberke

Abiler yardım..kask Hk.

2günlük bir Kullanıcı olarak,sabah akşam internetten kask aramaktayım. şimdilik idare etsin,150-200₺ yi geçmesin,görsel olaraktan şık dursun derken,dün bir Arkadaşımın dükkanına birkaç model denemek için gittiğimde fotolardan cok beğendiğim ls2 travis "l beden" modelini denedim,cuk otursada...
  10. Serdarberke

S.a arkadaşlar

2gun once,gençliğimden kalan (yaş31) bastırılmış duygularımı dışarı vurarak,forumdanda epey araştırarak ve arkadaş tavsiyeleri üzerine motorla tanıştım (2011 Pcx 125cc) Ve scootersız geçirdiğim onca yıla hayıflanıorum şimdi... Gelişen Bursa trafiğinde 2gunde nasıl Rahatlık çektim anlatamam,ve...