Ilk kazamı yaptım..tabii kaza denirse..""ağır nazar içerir""

Ilk motorumla işe gidip gelmeye başladım,tabii arkadaşlarla ister istemez muhabbeti Dönüyor,bir arkadaşımda duymuş;süper makina,bende alıcam,cok temizmiş,iyi fiyata almışsın vs vs derken,ama bütün gün ağzından düşürmedi motorumu:)
Kaza ise,iş çıkışında Başıma geliverdi...
Bursa fsm Bulvarında kırmızıda beklerken,telefona bakayım dedim,fakat kırmızı kısa sürünce arkamdaki araç,sellektör korna vs uyardı..bende gaza yüklenince arka teker yalpaladı ve ön Kontrolü kaybettim.(buarada sulama nedeniyle yerler ıslaktı,bukadar etkileyeceğini düşünmemiştim)
Birkaç metre sonra yana yattım,ama okadar yavasımki hala en az hasarla motorumu kurtarabilirim derken kolum ve bacağım motorun Altın'da kaldı.sonra toparlandım,çok şükür burkulma,ezilme vs bişey yok bende..
Motorunda sağ grenajında hafif çizik oluştu..:king:

Evet gerçekten nazar yuzunden olmus hıc sızın hatanız yok..

Çok geçmis olsun bırsey olmaması sevındırıcı sıze

Galatasarayin sampiyon oldugu gun motorumla konvoya katilmistik herkes cok guzel motor kaclik bu super vb diyordu ertesi gun kaza yaptim :) dikkat etmelisin arkandan ne kadar sellektor yapsalar korna calsalar aldirma sakince yavassan sag seride gec :)

Telefonla uğraşmam gerektiği zaman en sağa çeker motoru istop eder ve işimi öyle hallederim. Çok geçmiş olsun.

Arkadan ne kadar korna çalsalar da asla gidişinizi etkleyecek şekilde acele etmeyin.

Şu telefon işi çok canımı sıkıyor son günlerde. Kaskın içine telefon sokup konuşan kuryelere alışmıştık da bir de yolda giderken kafayı eğip seyir halinde mesajlaşanlar çıktı şimdi de. Adam şeridin içinde bi o yana bi bu yana gidiyor arkadan korna çalıyorum geçmek için duymuyor dünyadan haberi yok.
Millet canını sokakta mı buluyor anlamıyorum ki

ilk hata telefonla uğraşman, ikinci hata aceleyle fevri harekette bulunman, üçüncü hata sulanma olan alana dikkat etmemen
fabrika çıkış lastikler az bi su görse nereye saplansam moduna giriyor, lastikleri değiştir bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar