Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hememn Soruma geçiyorum .
1 arkadaş ile askerde aynı yere düştük ,Aynı koğuşa düşmek için ne yapmamaız gerekiyor bazıları sırada aranıza 1 2 kişi alın diyor bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.
İyi günler.
Arora 200-11 tiger motorum vites dişlisi kırdı orjinal dişli takılıp motor toplandı ama sadece 1.vitesten atma sorunu kaldı neden kaynaklanmıştır.
Arora 200-11 ,motorun yağı yeni değişmiş eksiltme yokken motor krank kitledi,Daha kötüsü fabrikada bile krank mevcut deil farklı krank takılabilirmi yada başka çözümü varmıdır? Cevaplarınızı bekliyorum motor şuan tamircide.